Görögország. Melyik része?
Figyelt kérdés
Jövőre görögország lenne az úticél párommal és az érdekelne, hogy melyik részre lenne érdemes menni nyaralni? Hol lehet esetleg biciklit bérelni? Esetleg hegyi túrára menni? Idén horvátországba voltunk Brelán és nagyon jó volt. Tudtunk biciklit bérelni és a tengerpart mentén áttekertünk baska vodába és makarskára, ilyen lehetőségek érdekelnének minket görögországba is2018. jún. 28. 15:56
1/8 anonim válasza:
Ha a penz lenyeg, akkor a orszag keleti partvideke, ha szep helyre szeretnel menni, akkor a nyugati vagy delkeleti szigetvilag.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom mennyi az árkülönbség a kettő között, de ha megyünk akkor már szép hely legyen.Illetve jet ski és más vízisport lehetőség is érdekelne minket
2018. jún. 28. 18:26
3/8 anonim válasza:
Én Kefaloniát tudom ajánlani. Sok a szép tengerpart, a hangulatos halászfalvak, és van a sziget területén egy nemzeti park is, ott lehet túrázni, van ott egy hegy is, egészen a legtetejéig is fel lehet menni. Van egy tök szép barlangtó is, oda is érdemes ellátogatni. Én nagyon élveztem az ott töltött egy hetet, bőven volt mit csinálni. A komp Astakosból indul, azt is érdemes körbesétálni, ha van egy kis plusz időtök.
4/8 A kérdező kommentje:
Ez jól hangzik :) olyan helyek érdekelnének, ahol lehet túrázni is akár gyalog akár biciklivel
2018. jún. 29. 17:26
5/8 anonim válasza:
Kréta szerintem a legjobb ,ha nem csak napozni,fűrdeni hanem túrázni akarsz vagy sok látnivalóra vágysz.Van itt Samaria szurdok [link]
Vai strand amit pálmaerdő vesz körül.Minosi palota ,nagy hegyek kecskék kel,stb...Én 2 hétig voltam,de csak a sziget felét tudtam megnézni annyi volt a látnivaló.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ és a linkeket, megnézem őket :)
2018. júl. 1. 11:05
8/8 anonim válasza:
Kréta,de minimum 2 hétre érdemes menni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!