Kezdőoldal » Utazás » Európa » Miért tűnnek el a barátaid ha...

Miért tűnnek el a barátaid ha kimész Erasmusra?

Figyelt kérdés

Kimentem Erasmusra félévre és a magyar barátaim többsége nem is írt nekem. Sőt többségük csak kezdetben, aztán valahogy elmaradoztak. Tény, hogy én se értem rá mindig. Jelenleg odajutottam, hogy 25 ember búcsusztatott anno és ezek közül 2 ember kérdezte h mikor jövök haza. Azt hittem , hogy majd lesz meglepetés buli. Hát tévedtem. Itthon vagyok 7 napja és rajtuk kivül senki se kérdezett felőlem.

Egyetlen egy ember érdeklődött mindig felőlem, akivel nem is voltam olyan jóban. Nagyon sokat jelentett, hogy neki mindig írhattam, beszélhettünk órákat skypon magyarul.

Ekkor mondom azt, hogy mégse vannak barátaim, inkább haverjaim...

Ti is így jártatok?

2018. jún. 13. 23:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a fiatalkori haverságok már csak ilyenek. Meg ez egy felszínes generáció, ráadásul türelmetlen, azonnal akar mindent. Fél évig nem vár senkire és semmire.
2018. jún. 13. 23:19
 2/8 anonim válasza:
100%
Kevés az igaz barát. Mostanában addig vagy barátja valakinek, amíg meghallgatod a panaszait meg iszol vele.
2018. jún. 13. 23:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Valodi baratod mindig max. 2-3 ember lesz.
2018. jún. 13. 23:44
 4/8 anonim ***** válasza:
vagy nem voltak rendes barátok, vagy elfoglaltak. vagy te vársz el túl sokat. én is voltam kint erasmuson, de nem várt senki ünnepelt hősként a reptéren. fura is lett volna
2018. jún. 14. 00:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
És te hány embert kerestél ezek közül, amíg kint voltál?
2018. jún. 14. 14:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Hasonló sztorim van csak én nem erasmussal mentem ki. Elég népszerűnek hittem magam most 6 év után 2 ember van akivel tartom a kapcsolatot, pedig kb 3szor egy èvben járok vissza.
2018. jún. 14. 14:24
 7/8 A kérdező kommentje:

rájuk írtam néha-néha. De eléggé minimális válaszokat kaptam. Szóval nem pörgött a beszélgetés

Úgy éreztem hogy kb ellöknek maguktól

2018. jún. 14. 19:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Jaj, de kis naiv vagy, ez volt az első lecke az élettől, hogy megtanuld, a barátok jönnek-mennek, egyedül saját magad és a család az állandó tényező, mindenki más addig marad, ameddig :D Nemis kell úgy ragaszkodni az emberekhez, úgyis csak csalódást okoznak többnyire, amint látod. Persze kellenek barátok, néha ellenni velük, de ennél többet nem kell tőlük elvárni.
2018. jún. 14. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!