A szlovéniai Piran Formače parkolójában (a szabadtéri, nem a garázs) hol lehet fizetni?
Vannak kapuk sorompóval gondolom befelé kapsz egy jegyet, és kifelé fizetsz.
Sokat jártam Piranban, mondjuk én nem ott parkoltam, csak láttam a parkolót.
Kaput én is látok, de csak az óváros felőli végén. Azon belül már alig látni autót (elmentem egészen végig a parton, s talán két autót számoltam).
Portorožból mennék Piranba. Másfél kilométer nem távolság, de a 90. évében járó apámnak már sok.
Szóval Portorož irányából semmit nem látok. Rengeteg kocsit igen, de a sorompó után már nem.
Ahol nem látsz autót ott már nem lehet parkolni, ingyenes buszokkal visznek Piran főterére.
Akkor buszozzatok el Portoroztól a parkolóig, utána az ingyenes busszal a főtérig.
Itt van cassa feliratú bódé.
Föntröl a hegyről jön le az út, onnan tudsz a parkolóba be, és kimenni.
A virtuálisan azt hiszed hogy végigmentél rajta, ez egy gépkocsival nem ilyen egyszerű......
Itt el lehet kanyarodni:
A táblák, burkolati felírat szerint a kapun át a látogatók mehetnek át, s ott már csak parkoló sincs, csak néhány hely elvétve.
Nem a fizetést akarom elkerülni, hanem a keresgélést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!