Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ukrajnában élők vagy ott...

Ukrajnában élők vagy ott jártasok! Hogyan lehet mobil internetem Ukrajnában?

Figyelt kérdés
Júliusban megyek ki nyaralni 1 hétre Ukrajnába, és mindenképpen szeretnék mobil internetet. Gondolom azt kéne csinálnom, hogy az ottani telefonszolgáltatóhoz bemenni és vásárolni egy telefonkártyát, de azt már nem tudom, hogy melyik szolgáltatóhoz menjek be és milyen mobil internet van ukrajnába. Ha van esetleg Csapon vagy Ungváron olyan telefon szolgáltató ahol tudnak magyarul beszélni akkor annak a nevét, címét írjátok meg :) aki segít nekem azt likeolom.

2018. máj. 20. 01:07
 1/1 anonim válasza:

Szinte mindegy milyet veszel. Ungváron leszel egy hétig, vagy melyik részén?

Van 3G mindhárom szolgáltató részéről ott. Ha gondolod írj privatot és megnézem neked melyik milyen tarifa, mennyibe kerül, stb (olcsóbb lesz jóval, mint a magyar).

2018. máj. 23. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!