A Vintgar-szurdokban van valahol pihenési lehetőség (pl. pad)?
Figyelt kérdés
Idős édesapám korához képest jól tartja magát, de a 2×1,6 km nagyon sok lenne neki, még az 1,6 km is. Vissza lehet persze fordulni, csak nem mindegy 300 méter után, vagy pihenőkkel 1 km-nél.2018. máj. 13. 11:55
1/4 anonim válasza:
Par helyen van pihenesi lehetoseg, nehol a kovekre is le lehet ulni a folyo mellett.
2/4 anonim válasza:
Nem nagyon, úgy emlékszem. Az elején van egy pados pihenő wc-vel. Jön egy pár híd, szép, szédítő vízesésekkel. Utána többnyire keskeny sziklaperemen kell menni, nem is férne el pad. A terep könnyű, csak egyenesen kell menni, de kicsit egyenetlen, egy idős embernek sok lehet. A közepe táján van egy feszület, padban nem vagyok biztos.
Elég, ha csak az elejére rácsodálkozik szerintem.
3/4 A kérdező kommentje:
Így lesz, köszönöm! 90. évében van, de pl. tavaly a Tordai hasadék 2/3-át bejárta oda-vissza, a sóbányában a hosszú oldalról mentünk a liftig, az 2×700 méter. Alig tudtam itt lépést tartani vele.
Köszönöm szépen a válaszokat!
2018. máj. 13. 12:38
4/4 D. Brasco válasza:
Arra azert szamolj hogy altalaban sokan vannak,főleg szezonban es rendkivul zavaró tud lenni a tömeg!Hely nem nagyon van így aztan megy a tülekedés helyezkedés idétlenkedés,mert az egyik fényképezne a másik visszafordulna a harmadik a cipőjét igazítja stb.....menjetek koran reggel vagy késő délutan akkor ezt meguszhatjatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!