Pár évvel ezelőtt Horvátországban az út szélén kínáltak kiadó szobákat. Így van ez most is? És mennyibe kerül most egy négy fős szoba vagy appartman? Ha este 7-re érek oda még lehet szállást találni?
Figyelt kérdés
Ha van telefon számotok (nénetül beszélek) az is érdekelne, bárhol a tengerparton.2010. jún. 14. 10:29
1/3 anonim válasza:
én nem mernék kockáztatni. Inkább foglaljatok a neten előre. Egyrészt olcsóbb,másrész Horvátország tele van, kétlem, hogy válogathatnátok a helyszínen. És elkérik a normálár kétszeresét is.
2/3 anonim válasza:
Ebben a kérdésben konkrétan és azonnal tudok segíteni, de írjál privát választ, (vagy engedélyezd a kérdésednél,hogy az email címedre válaszolni lehessen privátban.)
3/3 anonim válasza:
Igen! Még 2 éve így volt. Szerintem most is így van.
Engem is érdekelne!
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!