A lentiek közül melyik Európai városba a legbiztonságosabb egy koncert?
Megyek majd koncertre és a következők a helyszínek: Amsterdam, Berlin, Paris, London.
Melyik hely lenne a legbiztonságosabb ahol nem nagy valószínűséggel fognak robbantani? A helyszínek befogadó képessége 17-20 ezer főig terjed.
Arra vigyázz mindenképp, hogy az agyad ne durranjon el. Ehhez jót tesz, ha időnként előre hajolsz és engeded a vért a fejedbe menni.
Aztán jót tesz a brilliáns elmédnek az is, ha a koncerteken picit távolabb állsz, tpvábbá beiratkozol valamelyik szakmunkásképzőbe, mely pallérozza az IQ-t. Ez utóbbi lehetőleg 300-400 fős legyen.
Az első válaszolónak köszönöm. Még ha van egyéb vélemény tapasztalat azt örömmel várom.
Utolsó nem értelek, de kérlek ha nem tudsz a kérdésre válaszolni ne is írj.
Pàrizsban jàrok rendszeresen koncertre. Semmi bajom nem lett eddig. Igen, voltam màr a Bataclanban is.
A nagy koncerthelyszínek (Bercy, Stade de France) olyan szinten biztosítva vannak, hogy terrorista legyen a talpàn aki ott bàrmit véghez tud vinni, mielőtt lefülelik, főleg most.
A kis koncerttermekre is odafigyelnek amúgy most màr a tàmadàsok óta.
A terroristàk nem ezekre a helyszínekre fognal lecsapni, ahol szàmítanak ràjuk úgymond...
Nem ertem miert kell ilyen bunkon@k lenni. Barhol lehet robbantas ahol nagy a tömeg. A Manchesteri Ariana koncerten baratnom volt, szerencsere nem lett semmi baja de attol meg ugyan ugy megrazott ez a dolog mint ot. Ha ennyi helyszinre el tudok menni a koncertre akkor igenis ezt a kerdest is felvetem magamban.
Utolsonak köszönöm
Ha aze gyébként jószándékú tanácsokból bunkóságot olvasol ki, valószínűleg rossz tévét nézel, patkány pártra szavaztál, és eleve hülye maradtál.
A te dolgod.
Változtathatnál, de hidd el, marha nehéz lesz az ostobaságból szalonképes emberek közé emelni magad.
Sok sikert és kitartást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!