Erdélyi kirándulás?
4 napos erdélyi kirándulást tervezünk (Kolozsvár, Marosvásárhely, Torda, Parajd, Sepsiszentgyörgy). Mit gondoltok, lehet találni a helyszínen szállást, ha nem foglalunk előre? Még nem voltam Erdélyben, azt tudom hogy autópálya nincs, de benzinkút van elég az úton (mellékhelyiség főként)?
A mostani hosszúhétvégén vajon sokan veszik célba Erdélyt? Nagy lenne a forgalom? Vagy inkább hétköznapokra időzítsünk? Köszönöm aki tud segíteni...
nyugi, illemhelyet talalni fogtok ( etterem, benzinkut, valami csak akad, legalabbis nekunk akadt mindig), legrosszabb esetben bokros, susnyas teruletet, ettol nem kell felni. a szallasfoglalas olyan dolog, hogy szerintem erdemesebb legalabb az 1. este helyet megtervezni, onnan meg mindig jobban tudtok tovabb haladni,mint teljesen szallas nelkul. ( ha ram hallgatsz, nem szalltok meg hazi neninel, mert mi mar probaltuk, es nekem nem erdely romantikus bajat adta vissza, hanem sokkal inkabb kellemetlen elmeny volt. pedig a neni kedves volt. :D )
nem hinnem, hogy tomegek fogjak celbavenni erdelyt a hetvegen, de ha megis ettol tartotok, akkor esetleg idozitsetek ugy, hogy szabadnapokat hozzacsaptok, es eltoljatok par nappal, hogy belelogjon a hetvege, de ne teljesen.
jo utat nektek.
Ha a felsorolt városoknak csak a főterét tekinted meg, + autózás + éjszakázás - akkor 4 nap nem is elég. Szállást kapsz a helyszínen is, persze sokat segít a tájékozódásban, ha az internetről előzetesen kimásolsz egy csomó címet telefonszámmal. Nem kér enni.
>> sokan veszik célba Erdélyt?
Ne felejtsd, hogy Erdély nem egy elszigetelt turistahely, majdnem akkora mint Magyarország (Partiummal együtt 103 000 km2).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!