Mik a finn állampolgárság feltételei? (lent)
Figyelt kérdés
Ha viszonylag egyszerű megszerezni akkor megszerezném mert később nagyon jól jön.2018. márc. 30. 12:54
11/20 anonim válasza:
Ez a napi vicctopik! :D Jó vagytok, fiúk, ne hagyjátok abba!
12/20 anonim válasza:
Talán ha tükörbe néznél, kiscsillag
13/20 anonim válasza:
IGen, te vagy a tapló paraszt!
Ha te élsz ott - kétlem! -, akkor bemész az első városházára és MEGKÉRDEZED.
Ja, hogy ennyi eszed nincsen?
Ostoba!
14/20 anonim válasza:
Kérdező, nagyon sürgősen vegyél vissza az arcodból és tanuld meg a KÉREM és a KÖSZÖNÖM szavakat - magyarul is és finnül is :D
Idejössz, segítséget kérsz (mert ezek szerint magadtól nem találtad meg) és utána még szólod le a segítségedre siető embert. Szállj már magadba és ne itt éld ki a frusztrációdat.
Az ilyen emberek miatt nincs kedvem válaszolni már akkor sem , ha tudom a választ és az oldalt is csak lejáratod.
15/20 anonim válasza:
En Finnorszagban elek, finn es magyar allampolgar is vagyok. Ha egyik szulod nem finn, akkor nem olyan konnyu megszerezni. 5- 15 evig kell az orszagban elned. A 15 arra vonatkozik, aki nem egy huzamban el itt,azt hiszem ennyi a max, ami alatt ossze kell gyujtogetni a "napokat". Ez alatt folyamatosan csinalnod kell valamit, amit az allampolgarsag igenylesekor megneznek. Szamla/adobevallas arrol, hogy el tudod magad tartani. Meg azt is megkerdezik, hogy a jovoben mihez kezdesz magaddal. Finnbol legalabb kozepfoku nyelvvizsgat kell tenni. Es persze, a legfonotsabb, amit fent irtam, szamoljak az itt toltott napokat. Ezen kivul pl. segito/befolyasolo tenyezo pozitiv ertelemben az elbiralasnal, ha pl. a ferjed/feleseged finn. Nagyjabol ennyi.
17/20 anonim válasza:
Miert pont finn allampolgarsag kell neked?
18/20 anonim válasza:
Ja es 400-800 euro az allampolgarsag igenylesenek benyujtasa. Mar nem emlekszem pontosan,de szerintem amugyis evente valtozik.
19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tegnapi válaszaidat! Végre valaki válaszol a kérdésemre.
2018. ápr. 2. 15:02
20/20 anonim válasza:
Mocskos magyarok....Ezert koltoznék már el ebből a fos higy orszagbol veģre hogy vegre bekeben elhessek es meg sokan masok.Lásd a komment mezo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!