Moszkvába mennyi pénzt érdemes vinni kajára, két hétre, ha éttermekben szeretnék enni?
Google a barátom, tudom, viszont egyéni tapasztalatokra lennék kíváncsi, aki már volt kint és tud is mondani valamit. Csak a kajára lennék kíváncsi (étteremben). De ha esetleg nem éttermes kaját ír valaki, azt is értékelem.
Egyébként júliusban mennék.
Két éve és másfél éve voltam. Főleg az olcsóbb lehetőségeket ismerem csak (szegény egyetemistaként :)). Business lunchot majdnem minden étterem kínál déltől 3-ig, 900-1500 Ft-nyi rubelből kapsz egy levest, egy főételt, esetleg mellé italt is. Муму, Крошка Картошка olcsóbb helyek, fini kajával. Egy étkezést itallal ezeknél is olyan minimum 1500 Ft-ra lőnék be. A legolcsóbb egyébként a meki, rengeteg orosz eszik ott, minket is mindig oda hívtak kávézni, de gondolom azért helyi dolgokat ennél inkább :)
Kicsit drágább volt a Вареничная №1, ott olyan 2000 Ft-tól kezdődtek a főételárak, de állati finom ételeik vannak, és a dizájn is nagyon menő (a Bolshaya Dmitrovkán voltunk). Mondjuk a pelmenyijük olcsóbb, azt sztem olyan 1000 Ft-ból már kapsz.
Ha van a szállásodon főzési lehetőség, azt javaslom, menj el inkább az Auchanba, és vegyél gyorsfagyasztott pelmenyit, 1 kiló 500 Ft volt két éve. Kb 10 perc alatt megvan az egész vízforralással együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!