Németországban mely élelmiszerláncok vannak nyitva vasárnaponként is?
Figyelt kérdés
Tudom, alapvetően ott nagy hagyománya van a vasárnapi zárvatartásnak, de nincs kivétel ez alól?
Azt pl. tudom, hogy a Spar Express üzletek vasárnap is nyitva vannak. Más van esetleg?
2018. márc. 11. 12:24
11/11 anonim válasza:
Hát figyelj, én Berlinben lakom egy nagy pályaudvar közelében. Van vagy öt nagyobb szupermarket a környéken, ebből csak az állomáson lévő nyit ki vasárnap is. Tény, hogy ilyenkor ott tumultus van, de azért bőven nem akkora a tömeg, hogy szükség lenne még a másik négy boltra is. És az sem jellemző, hogy az egy nyitott boltban nagybevásárlást végzők lennének, általában csak egy-két termékkel állnak a sorban az emberek, főként fiatalok és turisták. Szóval összességében szerintem nagy igény nem lenne arra, hogy a többi üzlet is kinyisson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!