Flixbuszrol tapasztalatok?
1/11 anonim válasza:
Én elég sokszor utazom A FlixBussal, de gyűlölöm. Állandóan késik, és büdös van. Van mikor egy egy nagy állomás előtt nem mondják be 5 perccel hamarabb, vagy olyan halkan hogy az hihetlen. Az éjszakai busz meg egyenlő a halállal. Egy szem hunyast sem lehet aludni, mert a világítás végig fel van kapcsolva. Az ülések kényelmetlenek és nincsen elég hely a két ülés között. Nyilván ha csak pár órát utazik az ember NAPPAL akkor megéri, de inkább válaszd a repülőt ha van rá lehetőséged.
2018. márc. 11. 10:41
2018. márc. 11. 11:43
Igen, utaztam velük többször, mert nem volt jobb megoldás, de rengeteget késett a busz (egyszer pl. 2 órát vártunk az indulásra, miközben nulla tájékoztatást kaptunk, utólag panaszt tettem, de azt is semmibe vették). Szóval olcsó, de nem szakmai cég.
2018. márc. 11. 20:09
Én már sokat utaztam vele, voltam Romániában, Krakkóban, és Kijevig elutaztam vele. Vannak erősen túlárazott utai, de van ami pedig egészen olcsó. Szerintem jó kis cég, bár az igaz, hogy szoktak késni időnként. Kijevbe a kiírt időpont előtt 2 órával érkeztünk meg. Szerintem kényelmes nincsen vele baj. Ha én Bolognába mennék ki, akkor flixbuszal mennék ki.
2018. márc. 11. 21:05
Azzal a járattal még nem utaztam.
Németországban belföldi útvonalon már sokszor utaztam.
És 4X nemzetközi járaton is.
1-2X elfordult késés a dugók miatt, viszont jött sms értesités.
A legrosszabb tapasztalatom csak annyi volt, hogy a sofőr alig beszélt németül. (Németországból utaztam Ausztriába.) Ja és éjjel 2 órakor felorditott Bódi Buszti a hangszórókban.
De egyébként megvagyok elégedve a társasággal, jobb mint a vonat.
Viszont hosszú távra inkább repülő.
2018. márc. 11. 23:28
6/11 A kérdező kommentje:
Ideírom a tapasztalatomat, hátha valaki rátalál erre a kérdésre, és érdekli a válasz :-) Hétfőn este utaztam a Budapestről Bolognába, bevallom, a kommentek és egyéb topikok alapján félve vágtam neki a tizenakárhány órás buszútnak... Sofőrök: magyarok voltak, és abszolút segítőkészek és kedvesek. A hangosbemondóba bemondták, amikor a megállóba értünk, azt is bemondták hogy az adott helyen mennyi ideig leszünk (több nyelven is!). Pontosak voltak, néhány perccel hamarabb érkeztek a megállóba de mindig a kijelölt időben indultak tovább. A busz nem volt különösebben kényelmes, nyilván senki nem szeret ülve aludni, de semmi vészeset nem tapasztaltam. Az ülés, a wc tiszta volt. Volt konnektor és internet elérés a buszon. Én személy szerint bátran ajánlom ez alapján a tapasztalat alapján a céget, sajnálom, hogy az olvasottak alapján nem mindenkinek volt ilyen kellemes utazása velük, de az is lehet hogy csak az enyém volt kirívóan pozitív eset..
Látom megvolt az út, de leírom hátha érdekel valakit.
Én 2× utaztam velük, vagyis egyszer oda, egyszer vissza.:D (Bp-Belgrád)
Nem is azokat a zöld flixbuszokat küldték, hanem valami mást és csak a tábla az ablakon jelezte, hogy flixbusz. Pontosan indult mindkettőször, de odafele 3 órát, visszafele 1 órát késett, de ez csak a határellenőrzés hibája. Sem magyarul, de még csak angolul sem beszéltek. Odafele koszos és büdös, elhasznált volt a busz, egész éjjel ment a zene a rádióban. Visszafele tiszta volt a busz és a zene sem ment éjjel.
Szóval vagy jót fogsz ki vagy nem.:D
2018. márc. 17. 15:52
8/11 A kérdező kommentje:
Én is csak azért írtam ide, hatha valakinek fontosak lehetnek az itteni tapasztalatok. :) Jelentem,haza jöttem, visszafelé is ugyan olyan szuper volt az út, annyi különbséggel hogy olasz sofőrök voltak, de nagyon kedvesek voltak. A várt időnél fel órával hamarabb értem vissza Budapestre :)
én egyszer utaztam vele SZÁZ forintért kolozsvárra, annyiért imádtam :D
2018. márc. 21. 01:52
Én Németországból mentem Dániába velük, minden tökéletes volt. Emeletes luxusbusz, nagyon kedves utaskísérő, percre pontos indulás, vécé is volt, bár nem használtam.
2018. márc. 21. 15:05
Kapcsolódó kérdések: