Erdélyben töltött húsvét, mohos-tőzegláp elérhetőség?
Húsvétkor a családdal erdélybe tervezünk utat. Már meg van a szállás és a programok is. 2015-ben voltam a Szent Anna-tónál és onnan nem messze a mohos-tőzeglápnál. A Szent Anna-tó úticél, de szívesen megmutatnám nekik a tőzeglápat is mert nekem nagyon tetszett és úgy gondolom érdemes megnézni.
Viszont az az egyetlen egy bökkenő, hogy túravezető kell, viszont sehol nem találok elérhetőséget. Egy telefonszámot találtam, probáltuk hívni de hibás vagy nem létező szám.
Tud ebben segíteni nekem valaki?
Előre is nagyon megköszönném!
0721890179 ( +4727890179/ 0040721890179)
A tőzegláp, ha jól tudom csak túravezetővel tekinthető meg a kijelölt útvonalon. :) Szerintem 2-3 óránként van túravezetés.
Köszönöm:)
Igen túravezető kell, megkérdeztem tegnap akivel 3 éve kint voltam állítólag akkor nem egyeztettünk időre. Ha nem sikerül fel venni velük a kapcsolatot akkor is elmegyünk oda mert nincs messze a Szent Anna tótól, de biztos lesz ott valaki :D
A túravezető ott lesz, mivel anélkül be se engednek. Neten fent van, hogy hány órakor indulnak csoportos túravezetések, így akár időre is tudtok menni. :)
Jó kirándulást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!