Kezdőoldal » Utazás » Európa » Csak engem ejtett rabul...

Csak engem ejtett rabul Olaszország?

Figyelt kérdés
2018. márc. 6. 20:45
 1/8 anonim ***** válasza:
40%
Kérd a kiadatásod, fordulj a követséghez.
2018. márc. 6. 21:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy egyedül, nekem is örök szerelem. :)
2018. márc. 6. 22:02
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Csak téged.
2018. márc. 6. 22:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is tetszik. Szinte minden tartománynak, régiónak saját kultúrája van, más dialektus, más értékrend, más ételek, más művészet.

Érdemes megfigyelni a különbséget Milánó és Nápoly között például.

Nekem a kedvencem Róma, tényleg az örök város, tele mindenféle ókori és középkori emlékkel és egy pezsgő modern kultúrával. Sosem felejtem el, amikor először megláttam saját szemeimmel a Kolosszeumot és a Római Fórumot.

Katolikus vagyok, tehát számomra a Vatikán is nagyon érdekes, csodálatos élmény volt eljutni a Szent Péter Bazilikába és ott részt venni egy misén. Ilyen lehet egy muszlimnak az, aki végre eljut Mekkába és odamehet a Kába-kőhöz. Olyan rendes és segítőkész volt mindenki, persze a Bűn ott is jelen van, figyelni kell a zsebtolvajokra.

2018. márc. 7. 11:52
 5/8 anonim ***** válasza:
56%
Több helyen voltam Olaszországban, imádtam. Róma, Toszkána is nagyon tetszett, de a legjobban Liguria régiót (Savona és Cinque Terre között) és Nápoly/Amalfi környékét imádtam. Egyedül Velence volt számomra kicsit csalódás, de az főleg az elképesztő turistatömeg miatt, ill. Milánóban se volt semmi túl érdekes számomra, 2 napot megért, de nem mennék vissza. Idén Szicília az egyik úticélom, de Szardínia is rajta van a listán.
2018. márc. 7. 13:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Annyira imádom, hogy minden évben többször is kimegyek.

Amúgy nekem sokszor az is elég, hogy leülök egy teraszra egy fagyi vagy kapucsínó mellé és nézem az embereket.

...és ezt megtehetem ott még éjfélkor is.

2018. márc. 7. 18:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Nápolyban voltam, nagyon tetszett :)

Tervezek visszatérni Rómába vagy valahova, Szicíliába is.

2018. márc. 7. 23:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Abszolút :) különösen Firenzét és Velencét szeretem.
2018. márc. 11. 02:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!