Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hollandia torrent törvénye?

Hollandia torrent törvénye?

Figyelt kérdés

Sziasztok az ügyben szeretném a segítségeteket kérni hogy kiköltöztem Hollandiába a barátnőm holland és ő folyamat azt mondja hogy a torrent itt nagyon illegális..stb. Én ezt el hiszem neki, de lehet ennek bármiféle következménye is ha én itt el kezdek rendszeresen torrentezni??

Nálam az úgy napi 10-20 giga letöltés-feltöltést jelent. Nem akarok VPN-ezni ha nem muszáj, mert amúgy meg stream elős baromságok azok mehetnek... de a nagyfiús torrentezés az nem

Szóval akinek van bármiféle tapasztalata az kérem írjon valamit.

Előre is köszönöm.

2018. febr. 27. 17:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Elvileg illegális,a nagyobb oldalakat blokkolják is (gondolom, észrevetted.) Azért nem emiatt fogják rád törni a bejárati ajtót,ha emiatt aggódsz.
2018. febr. 27. 17:11
 2/11 A kérdező kommentje:
Ja hát azt gondoltam :) de csekket sem szeretnék kapni.. az ncore-on a srácok azt mondják lehetnek következményei. Hát én nem tudom.. annyira nem hiszek benne.
2018. febr. 27. 17:18
 3/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk pl a pedofilokat meg a szexszel kapcsolatos dolgokat tényleg ellenőrzik. Ha nem ilyesmit töltögetsz, nagy bajod nem lehet.
2018. febr. 27. 17:26
 4/11 A kérdező kommentje:
semmi ilyesmi.. csak egy csomó film.. full hd sok giga.
2018. febr. 27. 17:47
 5/11 anonim válasza:

A letöltést tuti nem fogják ellenőrizni.

A feltöltésnél már más a helyzet-ha letöltőként járnak el, ugyanazt a torrent kódot használva, akkor láthatják, hogy melyik IPkről seedelnek.

Ráadásul, ha csak ncoros torrenteket használsz, és onnan nem kerül ki, akkor nem fognak tudni utánad menni.

Ha máshonnan töltesz, akkor, megvan annak az esélye, hogy megpróbálnak megbírságolni-viszont, az IP cím nem köthető egyértelműen személyhez, úgyhogy még ha meg is teszik, is egyáltalán nem biztos, hogy tényleg be is hajtható lesz.

Példa egy holland cégről, amelyik ilyesmit tervez: [link]

Viszont, ismét: Valószínűtlen, hogy Hollandiában bárkit is célozza az ncoros felhasználókat. Pl. Thepiratebaynel ennek lenne egy kicsit valósabb kockázata.

2018. febr. 27. 18:16
 6/11 anonim ***** válasza:
64%

a haverom az USAban lakik (nyugati part) es a fia is allandoan lopkodta a filmeket a netrol

az internet szolgaltato kuldott nekik egy levelet, hogy ha ezt azonnal nem hagyja abba, akkor feljelentik oket

kockaztassal nyugodtan, de ne lepodj meg ha erkezik egy felszolito level a szolgaltatotol

2018. febr. 27. 18:18
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez teljesen rendben van,Köszönöm a kommented. Peace
2018. febr. 27. 18:43
 8/11 anonim ***** válasza:

Franciaorszàgban is tilos, mi torrenteztünk, mi is kaptunk felszólítàst, hogy a következő esetben lekapcsolnak a netről és feljelentenek.

Az a baj, hogy ezzel a barátnődet fogod bajba sodorni, mert ha az ő nevèn van az internetes szerződés, akkor õ lesz letiltva a szolgáltatótól, màsikhoz nem fog tudni àtmenni, és fizetheti a büntetést.

Mi ncore-t használtunk egyébként, úgy kaptak el.

Ha Hollandiában is ugyanez a rendszer, akkor ajànlom, maradj a Netflixnél...

2018. febr. 28. 22:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Soha nem értettem az ilyen idiótákat. Illegális és ott ezt komolyan veszik. Meg amúgy sem hiszem hogy létszükséglet az a 10-20 giga naponta.
2018. márc. 1. 11:18
 10/11 anonim ***** válasza:

Azt kockàztatod, hogy a szolgáltató egyoldalúan szerződést bonthat veled, meg egy jó vaskos csekket.

Szóval nem lesz neted, meg fizethetsz.

2018. márc. 1. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!