Horvátország tényleg ennyire elszállt az árakkal?
17-13 éve jártunk Horvátországba nyaralni, apprtmanokban lektunk, nem igazán votlunk soha megelégedve, mert sokszor igen lepukkant helyre kerültünk...
Na azóta leginkább karibtérség, kanáriszigetek és még az Indiai Oceán fele is jártunk. Idén viszont úgy gondoltuk na menjünk a nyáron Horvátországba. De mivel közben aprócska gyerekeink lettek, velük csak hotelbe mennénk és félpanzióval.
Teljesen elszörnyülködtem, mert iszonyat árak jöttek szembe velem.
12 napra 4 fönek(2 ovis gyerek) 2800€ alatt csak lepukkant hotelt találtam. 3-4 csillagos nem luxus hoteleket nézegettem, és csak félpanzióval, utazás nélkül...
2 évet voltunk Kanári szigeteken mind a kétszer 3000€-t fizettünk repjeggyel, allincliusival, 4 csillagos szuper hotelbe 2!! hétre...
Megnéztem a horvát hoteleket jobban és azért messze menöleg nem néznek ki olyan szépen mint a kanári szigeteken... Egyszerüen nem tudom elhinni, hogy van aki ezeket lefoglalja, mikor a spanyol szigeteken sokkal szinvonalasabb szolgáltatást kap.
Appartmanokat is néztem, és amik már jobban néznek ki és nem a nagymama kiszortírozott bútorai vannak benne, ott ellátás nélkül a legolcsobb 2000€ lett volna 12 napra...
Igen, elszálltak.
Mi nyolc napot voltunk ott, 2 főre fizettünk 450 frankot -
négy főre ez már bőven 2000+ lett volna -, bár mi Airbnb-n keresztül toltuk, úgy olcsóbb, de most nézem az apartmanokat 45-50 Euró/éjszaka.
Plusz ugye ehhez költőpénz - bár az elenyésző kb. 3-400 kunából megvoltunk.
Nap 10000 -ért már vannak jó apartmanok....
Akkor irány a kanári!
" Horvátországba nyaralni, apprtmanokban lektunk, nem igazán votlunk soha megelégedve, mert sokszor igen lepukkant helyre kerültünk"
Pont olyan helyre mentetek mint amilyent választottatok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!