Düsseldorf és Budapest vonattal?
Sziasztok.
Úgy tudom, hogy heti 1 járat van, 1 átszállással, amivel a legkönnyebben megközelíthető Budapest Düsseldorfból.
Ha nem azon a napon szeretne valaki utazni, akkor hol tudom megnézni az indulást, csatlakozást, hazautat?
Próbáltam már keresni a neten, de nem nagyon értek németül :)
Olyasmi járatot keresek, ami estefelé érne Budapestre.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Én ezt szeretem jobban: [link]
Nem csak adott napra, hanem hosszabb időszakra, akár egy menetrendi évre meg tudja adni a kérdezett viszonylat vagy útvonal menetrendjét. Természetesen ugyanazon az adatbázison és keresőn alapul. Egész Európa vasúti menetrendje egy rendszerben.
Hát sajnos egyikkel sem boldogulok, de azért köszi! :)
Egy ismerősöm írta, hogy valamikor jön és az esti órákban érkezik majd meg.
Igazából ezt szerettem volna kideríteni, hogy pontosan mikor :))
De ha jól látom az 1. belinkelt oldal szerint, akkor este nem is jön onnan Pestre vonat :)
a 2. oldal meg nem csinál semmit. elvileg 3 percet kéne várni, de ez már 10 perce csak úgy van :))
Nem heti egy :D
Müncheni átszállással 20:19-re ér be, az naponta közlekedik.
Az utolsó egy átszállásos vonat ami naponta jár az 17:29?-kor indul és 09:24-re van Pesten.
De Nachtzug valóban nem jár.
A persoenlicherfahrplan.bahn.de alapján itt a menetrend. Csak az egy átszállásos lehetőségeket listáztam ki.
Nem tudom, ez a heti egy nekem honnan jött :) Valamiért úgy rémlett.
De most akkor nem értem.. Mindegyik oldalon máshogy írja a menetrendet. :)
6-os válaszoló: Köszi neked :) akkor valószínű igazat mondott :)) Nem is gondoltam volna, hogy egy nap ennyi vonat közlekedik Németország és Pest között. Akkor valószínű az lesz az, ami 20:19-kor ér ide.
Köszi mindenkinek! :)
"Egy ismerősöm írta, hogy valamikor jön és az esti órákban érkezik majd meg. "
Nem egyszerűbb az ismerősödet megkérdezni?
Esetleg Rádcsörög amikor átlépte a Magyar határt?
Nem egyszerűbb...
de hosszú ez a sztori :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!