Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ukrajnába szeretnék (Munkács)...

Ukrajnába szeretnék (Munkács) menni autóval. Mennyire jó ott a közbiztonság? Autót kint lehet hagyni egy éjszakára pl. egy parkolóban? Utak állapota milyen ott? Útlevél kell oda. Ugye?

Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 10:03
 1/4 anonim ***** válasza:
49%

borzalmasak az állapotok, figyelj már nálunk se semmi ami van, de aztán tőlünk csak 1 km-re keletre már megszűnik európa, szal ne menj!

parkolni csak rendőrségek előtt ajánlatos, na meg éjel ki ne menj utcára, atrról nem beszélve h a külföldieket előszeretetel rabolgatják ki

ha kalandvágyból mész, akkro sok sikert, egyébként meg menj inkább a civilizáltabb helyekre

2010. jún. 8. 10:48
 2/4 anonim ***** válasza:
54%
Kenőpénz legyen nálad bőven,mert anélkül semmire sem mész.Az útleveledet sem nézik meg ha nem fizetsz.Bár ha van baksis akkor minden nagyon olajozottan megy.Például a vonatkalauz is hülyének néz ha jegyet váltasz,mert nála megúszhatod a negyedéért.Tudom hogy ilyen itt is előfordul,de ott százszor durvább.Hallottam hogy a helyieknek egy lejárt személyi igazolvány kiváltásáért is csengetni kell(zsebbe)illetve a balesetes halottat sem szállítják el,ameddig nincs a helyszínen valaki aki fizetne érte...
2010. jún. 8. 10:58
 3/4 anonim ***** válasza:

igen, kb ilyen, szóval ezért ajánlottam h menj inkább a civilizáltabb nyugatra

miért nem jó neked a francia vagy spanyol tengerpart ?

2010. jún. 8. 11:03
 4/4 anonim ***** válasza:
egy hatalmas szar az az ország.. ha csak nem muszáj, ne menj.. ha ismerős/rokonhoz mennél, inkább őt hívd ide..
2010. jún. 12. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!