Ha egy hónapra kimennék Angliába, szállással (nem 5 csillagos szállodákra gondolok), útiköltséggel, élelmiszerrel hány forintra jönne ki? Tehát az ilyesmiket, hogy belépők, vásárolni való pénz, stb, ne számoljuk bele.
Londonban ha csak szobát bérelnél akkor a legolcsóbb heti 70 font (de hogy milyen környéken?nos nem biztos hogy a legjobb helyen..)De ilyenkor nem a legolcsóbbat hanem a legdrágábbal kell számolni..(mert mi van ha nem talál 70 fontért szállást?) Szóval én heti 90 fontba számolnám a szállásdíját.1 hónapra az 360 font.Ilyenkor 2 heti kauciót kérnek,ami 180 font lenne.De ezt 1 hónapos szállást után nem fogod visszakapni,mert a legtöbb helyen 3 hónap után jár csak vissza.(ha vissza kapod,akkor nagy szerencséd lesz) Számoljunk.Csak a szállás kaucióval együtt 1 hónapra 540 font.300 forinttal számolva át ez 162.000 forint.és ez csak a szállás..De én a legdrágábbat vettem. Ha a legolcsóbbat vesszük akkor 126.000 forint..
A repülőjegy ára az szintén akkor tudod meg amikor veszed a jegyet..Minél korábban veszed annál olcsóbb.Kapsz már jegyet 30.000 forintért is,de kapsz 70.000 forintért is..
A kaja is attól függ,hogy mennyire vagy válogatós,és hogy hol akarsz enni.Étteremben vagy otthon főzöl magadnak.
Egy kis segítség.Mi itt élünk kint.Hétköznap mindig főzünk,és 3 embernek a heti kaja költsége (a mi esetünkben)50 font. Mi havonta 2 vasárnap pub-ban ebédelünk és általában 40-45 fontot fizetünk(fejenként 10-15 font)Szerintem 1emberenek a heti kaja kijöhet 20-30fontból ha jól tud spórolni,és nem válogatós..De inkább számolj többet mondjuk heti 40 font.Akkor a havi kaja pénz 160 font..Átszámítva 48.000 forint..(inkább maradjon minthogy keveset számoltál)
Az útiköltségben nem tudok segíteni,mert mi szinte mindenhová gyalog járunk.Ha messze van a célpont akkor kocsival,de a tömegközlekedést nem használjuk mert nagyon drága..Annyit tudok,hogy a heti bérlet 12 font bizonyos zónáknál 1.60 font a napi vonaljegy..
Egy kis segítség.Régen én is adtam ki szobát nyaralóknak,és mivel rövid távra jöttek,nem kértem kauciót..Vannak még olyan magyarok akik szintén lakást bérelnek,talán próbálj meg ilyen személyekkel felvenni a kapcsolatot,és hátha szerencséd lesz,és kapsz szobát.Olcsóbb lenne..Csak arra figyelj,hogy a szimpla szobák heti ára általában helytől függően 70-90 font szokott lenni.A dupla szoba helytől függően 90-150 font szokott lenni..(ne hagyd magad becsapni se)
Nos lehet számolni a körülbelüli árakra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!