Kezdőoldal » Utazás » Európa » Spanyolo. Santiago de Composte...

Idigo kérdése:

Spanyolo. Santiago de Compostela környeken melyik tengerparti települest javasolnatok?

Figyelt kérdés
Csaladbarat hely, szupermarket, homokos tengerpart erdekelne. Techno-parti nem annyira :D

2018. febr. 15. 15:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Vigo

Nagyon szép tengerpartja van. De ott a városok is megérnek egy misèt. La Coruna főtere pèldàul. Emellet irtó finom tengeri herkentyűket lehet ott enni.

Amúgy meg a Gall tengerpartok megkapták nemrég a "Spanyolorszàg legszebb tengerpartjai" címet.

Nekem pl sokkal jobban tetszettek, mint a dèl-spanyol partok, pl a Costa Brava.

2018. febr. 15. 16:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Igazabol meg Costa-n se voltam igy nincs összehasonlitasi alapom de szeretnem kerülni a tömegturizmust. Szeptember elejen meg "fürödhetö " ott az Atlanti?
2018. febr. 16. 16:19
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én pont akkor voltam, ès fürödtünk símàn. Mondjuk az Atlanti óceàn hidegebb alapból, mint a Földközi tenger, de szeptemberben azèrt még simàn fürödhető.

A Costa Brava az inkàbb valóban ilyen technopartys, angol turistàs hely, legalábbis nekem ez volt a tapasztalatom. De Galìcia nem volt ilyen mikor ott voltam.

2018. febr. 16. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!