Kezdőoldal » Utazás » Európa » Van itt olyan, aki járt már...

Van itt olyan, aki járt már Trogirban?

Figyelt kérdés

Idén ide mennénk nyaralni, egynelőre egy, fontos kérdésem lenne. Van lehetőség buszozásra? a Cievo ( ? ) sziget déli részén néztem ki szállást, de az óváros elég messze van ( 5 km ).

Ha kocsival mennénk 1-2 nap az óvárosba ( inkább este-délután fele) akkor lenne parkolóhely? Mennyi a parkolási díj? Azt tudom, hogy nagy a forgalom a kis hídon.

Buszok mennek esetleg onnan lentről az óváros felé?

Köszönöm

2018. jan. 26. 16:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy oda akarsz menni?

Ha bedugul a híd, akkor több km-es araszolásra számíthatsz.

(Ha nem dugul be -nyáron- akkor is.)

Parkolóhely csak kihalásos alapon van a központban, de távolabb már szokott lenni, csak sokat kell visszagyalogolni.

A buszok menetrendjét nem tartják be lehet, hogy órákat várhatsz amíg jön egy.

Az óvárosban van buszpályaudvar.

Parkolás az óvárosban 20 Kuna/ó volt tavaly, a többi parkolóban 6-8 Kuna/ó.

Fagyi, kávé kb. 8 Kuna körül volt.

2018. jan. 26. 17:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, ide szeretnénk menni. Az autós lehetőséget én sem támogatom, csak felírtam egy eshetőségnek. Igazából olyan szállást keresek ami közel van strandhoz, óvároshoz is gyalog ( már találtam) csak a szóban forgó szállás a déli részen nagyon szép, jó áron van, tengerre néző gyönyörű erkélyes kilátással, 2 perc tiszta szép vizes strand. Egyetlen hátránya, hogy óvárostól messze van.
2018. jan. 26. 17:29
 3/5 D. Brasco ***** válasza:
Örüljneki hogy messze van....iszonyatos a zaj meg a forgalom meg az embertomeg ott napi 0-24ben
2018. jan. 27. 08:27
 4/5 A kérdező kommentje:
De onnan hogyan tudnánk egyszerűen bejutni az óvárosba ?
2018. jan. 27. 10:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha érdekel, tudok Trogír közelében közvetlenül strand melletti apartmant, ahonnan kb. 5-10 percre van autóval/busszal Trogír óvárosa.

Az apartman előtt van a buszmegálló is és a strand is, és ingyenes a parkolás is az udvarban.

2018. jan. 27. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!