Kezdőoldal » Utazás » Európa » Nos terveznék egy utat. A...

Nos terveznék egy utat. A kérdés az lenne hogy miskolcról indulnák ki romániába méghozzá Sárköz-re mennék mivel úgyhallottam hogy ott van vonatállomás Többi lent!?

Figyelt kérdés
de hogy lehetne megoldani hogy ne kelljen baszakodnom a sok átszállás stb... és ez lenne nekem az első "úgymond külföldi utazás. " gondolom útlevél vagy ilyesmi biztos kellesz valaki aki jártas mondjon valamit? és nézelődtem vonatok iránt is de ahogy a máv oldala mutatta egyedül budapestet mutatta ahol még az árat se mutatta...
2018. jan. 25. 00:40
 1/5 A kérdező kommentje:
vagy akár Szatmár ba
2018. jan. 25. 00:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Romániába útlevél? :D személyi elég.

Nézegesd jobban a máv oldalát, fent van minden..

[link]

Remélem beadja, Bukarest felé így megy a vonat

[link] Ez meg Brassóig megy, de más útvonalon

2018. jan. 25. 00:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Máv csoport oldalán beírod, hogy honnan hova. Onnan átirányít egy oldalra ahol az utazási adatokat kell kitölteni. (Hány személy, születési idő) és minimum három árajánlatot fog kiadni
2018. jan. 25. 00:58
 4/5 anonim ***** válasza:
De a Tiszairól mindenképp vonatozni kell egy olyan állomásra ahol megáll a nemzetközi vonat..(Szolnok vagy Budapest)
2018. jan. 25. 01:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha a máv honlapját sem tudod értelmezni, nem ajánlom a külföldi utat, eladnak egy talicskáért. És még el sem fogod tudni mesélni, mi történt, mert nem tudod kifejezni magad.
2018. jan. 25. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!