Kempinget keresek Jesolo környkén. Javaslat?
Sátrazni mennénk pár napra és megköszönném a tippeket jó kempingre. :)
Igen, guglizok is, de több szem többet lát. Köszi
Jesolo, nagyon ismerős... Olaszországban van nem?
Ott Bibione környékén, asszem.. lusta vagyok megnézni. De ha igen, akkor mindenképp előre foglaljatok. A kemping nevére nem emlékszem, de rengeteg van. Annyi problémával, hogy mint teli, főleg augusztusban. (Akkor van valami ünnepük is, szval csak úgy özönlenek az emberek a tengerre :D)
Na ha jóra gondolok írj, és akkor utána nézek a kempingnek mi volt a neve, meg oldal meg stb.
Köszi, igen. Jesolo - Olaszo és ott Bibione sávban, jól emlékszel. :D Amúgy Bibione is jó, tulképp mindegy, de kb ott, azon a környéken lenne jó.
Azt már vágom, hogy előre kell foglalni :(, ami rossz hír, de még talán belefér. Amúgy most mennénk a hónap végén és egy eu krt része lenne.
pár éve mi is a waikikiben voltunk, az Jesolo legvége, kicsit csendes, de akinek nem a pörgés kell, annak pont megfelelő.( a nyüzsis rész pár km, ugyh kocsival megoldható, de buszjárat is van, ami a camping előtt áll meg pont.)
Bibione is jó hely, most megyünk oda másodszorra, ott pedig az il tridente kempinget tudom ajánlani, árban kb ugyan az, de van medencéjük is, valamint a tengerparton lévő napernyőket és ágyakat tértésmentesen igénybe lehet venni.
most igy hirtelen ennyi jutott eszembe, de ha van még konkrét kérdés ezekkel kapcsolatban, akkor szivesen válaszolok.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Időközben felvettem néhány kempinggel a kapcsolatot és az is kiderült, hogy nem olyan kétségbeejtő a helyzet. Sok helyen nem kell foglalni előre, hanem csak oda menni és felverni a sátrat.
Mindenképp megnézem, amiket ajánlottatok. Azért jobb olyan helyre menni, amit már más kipróbált! :)
Még egyszer köszi mindenkinek a segítséget.
nekünk az International nevű tetszett legjobban Jesoloban.
Több helyen is voltunk, de ez vált be leginkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!