Kezdőoldal » Utazás » Európa » Át tudok menni a határon a...

Át tudok menni a határon a testvéremmel?

Figyelt kérdés

Szóval Magyarorazágon élünk de a nagymama Ukrajnában (kárpátalján) és 17 vagyok a tesóm 13 de apánk nem eggy így a vezeték nevünk sem eggyezik, a kérdésem pedig, hogy karácsonyba én ukrajnába szeretnék menni és a tesómat is vinnem egy hétre szóval ezt meg lehet oldani vagy kell valami szülői bele eggyezés? Egyáltalán kiskorút vihetek magammal?

Válaszokat köszönöm!

2017. dec. 1. 00:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Te magad is kiskorú vagy!

Mi lenne a családi karácsonnyal, ha ti Ukrajnába mennétek?

2017. dec. 1. 10:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen, jól írják, Te magad is fiatalkorú vagy még. Az ország elhagyásához mindkettőtöknek szükséges MINDKÉT szülő írásos engedélye, beleegyezése.Ha ilyenetek nincs, lehet, át se engednek a határon.

Mivel szüleitek elváltak, úgy a Te apád és a testvéred apjának az írásbeli engedélye is szükséges és az anya ugye közös.

2017. dec. 1. 16:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Ami azt illeti én rendszeresen járok át Ukrajnába egyedül, szülői vagy bármilyen engedély nélkül! Így furcsálom a válaszokat mert még sosem kötekedtek
2017. dec. 1. 17:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy sosem kérik, de ha egyszer valami miatt gubanc van, rendőrségi igazoltatás vagy valamelyik szülő bejelenti az "eltűnésedet", akkor akár rendőrséggel is köröztethetnek.

Tessék, nem én találtam ki (2-es):

[link]

2017. dec. 1. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!