London 4es körzetben tudnék dolgozni. Vélemények?
Társalgási szinten beszélek angoul , a tervem igazából az lenne , hogy elkezdem ezt a munkát amire most lehetősgem van (szórólapozás , egy 20km-es körzetben heti 6 nap ).
Teljesítménybérezés van és én osztom be , hogy mikor megyek dolgozni az adott nap . Na már most annyit szeretnék megtudni , hogy mik a tapasztalatok a 4es körzetről , illetve mennyi esélyem van határozott , erős középfokú angollal , a későbbiekben jobb munkát találni majd? Illetve mekkora az az összeg amiből egy minimális színvonalon megtudnék élni?
Ilyen himi-humi szórólapos melóért szerintem.kár londonig menni!Főleg miután a világ egyik legdragabb városa.....ugyhogy ilyen karrier melóból max arra futja majd hogy 10masik emberrel lakj egy szobában és ne halj éhen!
Az meg az önáltatás ne továbbja hogy heti 6 ledolgozott nap után neked lesz időd meg energiád jobb munkát keresni!
Worcester Park-ban lenne a dolog.
Hát nem tudom . Heti 350-400 font ha jól teljesítek szerintem egész jól hangzik.
Ez a 400 font hétre értendő, ugye?
400 font - kábé egy szobára futná, de a megélhetésedet is tudnod kell valamiből fedezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!