Milánói vagy Bécset érdemes inkább megnézni ha egyiket sem láttam még?
Figyelt kérdés
Kaptam egy utat és erre a két helyre utazhatok vele. Az ellátás és az időtartam ugyan az. Egy napom van eldönteni.2017. nov. 6. 17:06
1/6 anonim válasza:
Mindkét város nagyon szép, sok a látnivaló. Milánó mellet szól, hogy messzebb van. Bécsbe gyorsan és olcsón elmehetsz magad is. Bécsbe sokkal több, akár egy napos utat is szerveznek. Biztos lesz más. Bár Milánót is jól meg lehet nézni, akár saját szervezésben. Milano Malpensa repülőtérre reggel mész, este jösz, rövid látogatás akár egy napba is belefér.
2/6 anonim válasza:
Bécs közelebb van, ezért oda gyakorlatilag bármikor mehetsz. Viszont Milánó nem egy nagy szám.. sőt, 1 évig éltem ott. Gyakorlatilag bármelyik nagyobb magyar város lepipálja. Nem mondom, hogy ronda lenne vagy valami. Egész egyszerűen nincs ott semmi (pár látnivaló, de ennyi) Bécs viszont sokkal jobb. Ha ki tudsz menni Bécsbe máskor is, akkor válaszd inkább Milánót (a kaja nagyon jó) ha viszont valami miatt nem fogsz tudni külföldre utazni mostanában, akkor inkább Bécs.
3/6 anonim válasza:
Bécs sokkal több lehetőséget nyújt, de Milánó sem rossz. Én speciel többször voltam már Milánóban, mint Bécsben pont a fent említett olcsó fapados lehetőségek miatt.
4/6 anonim válasza:
17:49
"bármelyik nagyobb magyar város lepipálja."
mint pl. Szolnok, Miskolc??
Hát persze. A fikázás az megy.
Kérdező nézd meg magad és döntsd el, hogy megéri-e neked.
Nekem pl. igen.
5/6 anonim válasza:
Egyetértek másodikkal: ha egyébként van lehetőséged néha külföldre menni, akkor Milánó. Bécset majd megoldod. Ha tudod, hogy sokáig nem tudsz utazni valami miatt, akkor Bécset válaszd. Milánóban az Utolsó vacsora azért hatalmas élmény. Csak arra figyelj, hogy hetekkel hónapokkal előre kell időpontot foglalni, hogy bejuss.
6/6 anonim válasza:
Milánó, Bécs szerintem nem sokban különbözik Budapesttől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!