Olcsó külföldi utazások, mit ajánlotok?
Plitvice szerintem is megéri belépővel együtt is, elképesztően gyönyörű.
Horvátországban van a Krka nemzeti park is, Plitvicéhez hasonló, csak kisebb léptékben, de szintén nagyon szép. Ehhez közel (kevesebb mint 1 órányi útra) van a tengerpart is, ami gyönyörű szinte bárhol az országban.
Az én szívem csücske viszont: SZLOVÉNIA. Eljutni olcsó, és ha nem a legfőbb turistaközpontokban (pl. Bled) foglalsz szállást, hanem pár faluval arrébb, akkor a szállás is simán jó árban van. Ha nem ismered ezt a környéket, írd be a képkeresőbe, hogy bledi tó, bohinji tó, Vintgar szurdok, Vogel hegy... gyönyörű! Szerintem ez azért is jó úticél, mert egy "rakáson" van több gyönyörű tó, hegyek, szurdok, ha kocsival vagytok könnyű bejárni és sokféle látnivalót kínál a pár napra.
Ha a természet vonz, tudom ajánlani Szlovákiában a Tátrát, vagy kicsit északabbra Lengyelországban, Zakopane környékét. Ettől nem messze van Krakkó is, ami csodás nagyváros.
Ha inkább városban gondolkoztok, akkor Prága is jó választás, nagyon szép város és simán el lehet nézelődni pár napot.
Ausztriában is nagyon sok szép hely van (nézz utána pl. Hallstattnak), Erdélyben is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!