Mennyire biztonságos most Isztambulba utazni?
Jövő év tavaszi szünetében lenne egy jó út Isztambulba jó áron (március vége-április eleje között, beletartozik a húsvét is), az egyik haverommal elszeretnénk menni oda, ám a szüleink (se az övéi, se az enyém) nem örülnek annyira neki, mert félnek hogy most a sorozatos terrortámadások miatt nem éppen egy biztonságos hely.
Aki legutóbb járt arrafele, az mit mond, nyugodtan mehetnénk?
Ma is elkaptak vagy 40 terroristát, akik robbantani akartak Isztambulban.
Szóval megértem a szüleidet.
A magam részéről viszont továbbra is utazgatok bár tudni lehet, hogy a terrortámadások nagy részét igyekeznek nem közhírré tenni. Viszont bármerre is visz az utam Ny.Európában, a turistalátványosságoknál igen komoly fegyveres erőkkel demonstrálják a katonai/rendőri jelenlétet, nyilván nem ok nélkül.
Tavaly volt 5 terrortámadás, és ez egy 15 milliós (!) város.
Elég nagy esély van arra, hogy túlélitek. :)
tegnap reggel erkeztem Istanbulbol
egy ejszakat a repteren kellett toltenem
hatalmas elmeny volt
szerintem a vilag minden penzeert SE hagyd ki.
egyszeruen fenomenalis
az emberek.. sosem talalkoztam ennyire segitokesz, nyitott, kedves, pozitiv, mosolygos, baratsagos emberekkel sehol Istanbulon kivul.
az etelek.... a latnivalo... a Bosporus...
A terroristaktol feltek, holott ha tajekozodnatok, akkor rajonnetek, hogy ott egyetlen embertol kell "felni", aki epp diktatorkent teszi tonkre az egesz orszagot, es azt sem nektek, hanem a torokoknek...
En Torokorszagban elek, raadasul a keleti reszen, amirol a magyar mediaban legutobb azt hallottam, hogy polgarhaboru es veres osszecsapasok mindennaposak (kar, hogy mi errol itt nem tudunk :D). Igy plane nem ertem, mirol beszelsz.
Ezzel is vitatkozzál, és mond, hogy kamu.
#7 Magyarországon is tartóztattak már le Iszlám Államos terroristát, ma meg egy pakisztáni bérgyilkost fogtak el, tehát a te gondolatmeneted alapján mi is veszélyes ország vagyunk. Sőt, itt a gyakorikérdéseken is volt két hülye, akik itt tárgyalták ki, hogy csatlakozni akarnak az IÁ-hoz, persze a rendőrség végig olvasta őket :D szóval akkor a gyakorikérdések is túl veszélyes neked.
Imádom Törökországot, nem szabad a félelem miatt kihagyni. Ott igazán tényleg csak egy ember veszélyes, de ő is a helyiekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!