Kezdőoldal » Utazás » Európa » Angliában szokott vénasszonyok...

Angliában szokott vénasszonyok nyara lenni? Mikor érdemes utazni most év végéig?

Figyelt kérdés

2017. okt. 3. 12:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Angliában még igazi nyár sincs, max pár hét mikor kisüt a nap és nem esik olyan sokat.

"Emlékszem az idei nyárra, egy szerdai napra esett."- szokták mondani.

2017. okt. 3. 13:10
 2/12 A kérdező kommentje:
de mikor érdemes menni inkább? nincs ilyen idősazk?
2017. okt. 3. 14:46
 3/12 anonim ***** válasza:
34%
Angliába? Én úgy vagyok vele hogy kint éltem 3 évet és minél messzebb vagyok tőle annál boldogabb vagyok.
2017. okt. 3. 15:20
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
Én is utálom Angliát (éltem ott én is), Londont pedig pláne, de kinek mi. Kiszámíthatatlan az időjárás, novemberben is lehet szuper pár napod, mint ahogy júliusban is lehet 10 fok és eső.. Ne ehhez igazítsd az utad, mert nem tudsz rá tervezni.
2017. okt. 3. 15:51
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
Én viszont imádom Angliát, szerintem bárikor érdemes menni. Az időjáráson nem múlik a dolog, nem nagyon jellemzőek a szélsőségek. Karácsonyt is tudom ajánlani, nagyon hangulatos.
2017. okt. 3. 16:14
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Karácsony?? Minden akkor a legdrágább.
2017. okt. 3. 19:03
 7/12 anonim ***** válasza:
44%

Én is nagyon szeretem Angliát, meg úgy igazán az egész Egyesült Királyságot. Mi készülünk kiköltözni. Most is voltam, gyönyörű időnk volt, sehol egy felhő, tiszta kék ég, kellemesen meleg. Persze sokat esik, de engem ez mondjuk egyáltalán nem zavar, feltalálták az esernyőt. Tavasszal, úgy május környékén a legjobb kimenni, de most ősszel sem rossz csak kicsit hüvösebb és esősebb.

Digo meg azon élvezkedik, hogy minden egyes angliai kérdésben odaírja, hogy mekkora egy sz.r hely. Mellette meg gondolom el sem hagyta a londoni utcát ahol élt.

2017. okt. 4. 11:26
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Több helyen éltem UK-ban (Londonban pont nem), de én is kegyetlenül utálom, főleg az emberek miatt, nem tudnának annyit fizetni, hogy visszamenjek. Nem értem, mi ebben az élvezkedés, ha az ember elmondja őszintén a véleményét :D
2017. okt. 4. 11:50
 9/12 anonim ***** válasza:
44%
Mert a kérdés nem az volt, hogy ki szereti Angliát és ki nem. Ha az lett volna a kérdés, akkor jöhettek ide fröcsögni, ha nektek ettől jobb lesz. A kérdés az volt, hogy mikor érdemes kiutazni. Még csak nem is az, hogy TE mikor mennél ki, tudjuk, hogy TE nem akarsz, de ez még mindig nem a kérdés.
2017. okt. 4. 11:54
 10/12 anonim ***** válasza:
32%
74% Ha már ennyire szőrszálhasogató akarsz lenni, akkor csak annyit mondanék, hogy a "Mikor érdemes menni?" kérdésre a "Semmikor" is egy teljesen korrekt válasz, ha az embernek egyszer az a véleménye.
2017. okt. 4. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!