Ez belefér egy napba? Visszaérünk időbe Lutonba?
Figyelt kérdés
Ha kimegyünk a hajnali Wizzair járattal,és Londonba csak egy Primark(Oxford Streeten van egy asszem) Kaja,Ivás,Kings cross,9 és 3/4 vágány,Hp boltblenne a program? Akkor kiérünk 11.49-re a Studióba? A gép ugye 7.40kor landolna és 20.55össel mennénk haza. Mielőtt jönne a jajj egy éjszakát maradjunk,örültség stb...elmondanám,hogy jelenleg ennyire vágyom. Màr volt szerencsém Londonhoz,csak ezek kimaradtak. Egy k...a nagy ámokfutás,de beleférne nem? Airport Shuttle,Metro,Vonat,HP busz amivel mennénk.2017. szept. 16. 16:05
2/10 anonim válasza:
Megoldható persze csak az egész nap rohanás lesz.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor jól gondoltam. Úgy gondoltam,legkésőbb 19h már az Airporton lennénk Lutonban
2017. szept. 16. 17:06
4/10 A kérdező kommentje:
Neked is Köszi^^ Ez van,most több időre amúgy se tudnánk menni,meg tényleg ezek maradtak ki
2017. szept. 16. 17:07
5/10 anonim válasza:
Studioval együtt esélytelen a dolog. Az nálunk konkrét egésznapos program volt.
6/10 A kérdező kommentje:
Azt olvastam hogy 3-4óra elég rá. Szeretem a hpt,érdekel de nem akarom ott tölteni a fél életem. Egyik barátnőm már volt,nekik is elég volt 3-4óra
2017. szept. 16. 19:02
7/10 anonim válasza:
Az Oxford streeti Primark kb. akkora, mint egy kisebb bevásárló központ... Oltári tömeg van, a próbafülkéknél, kasszáknál hosszú sorok. Ráadásul döntően nem európai vásárlók vannak (nagyon olcsó), és a kulturáltságuk is ennek megfelelő. Mikor Londonban jártunk korábban többször bementünk, de már messzire kerüljük. Szemben van vele a Next, Monsoon, kicsit drágábbak, de sokkal jobbak.
Összességében nem ajánlom, ha mégis bevállalod, órákba telik ott a vásárlás.
8/10 A kérdező kommentje:
Nekem egy útbaeső màsik Primark is megfelel :) Voltam már Wochestershirben,én szeretem
2017. szept. 16. 19:18
9/10 anonim válasza:
A legközelebbi Primark a Shopping City Südben van, szerintem az ilyen rövid londoni tartózkodásnál ne cseszd ezzel az időt...
10/10 A kérdező kommentje:
Màr gondolkoztam azon,hogy akkor csak Potter nap és a Primark Bécsbe. Az nem rémlik,hogy hogy mentem ki a CS-be,jó 5éve volt az már.
2017. szept. 16. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!