Aki idén volt Görögországban nyaralni, tudna válaszolni néhány kérdésre?
Tudom, hogy sok hasonló kérdés van, de a legtöbb már több éves.
Szeretném jövöre meglepni a barátnömet egy görög nyaralással.
-Inkább június vagy szeptember lenne jobb választás?
-Kötelezö-e az útlevél?
-Két fönek busszal, önellátással, 2-3 fakultatív programmal kijönnne 250.000Ftból?
-Repülövel mennyivel lenne kb. drágább?
-Melyik a legnyugisabb falu/város?
- Szeptember a szezon vége, az összes turista összes szemete ott van, továbbá már minden kiégett.
- Nem. Uniós ország, (új, plasztik) személyi is jó.
- Kijön. De nagyon sok összetevője van. Lehet kevés program, meg sok program belőle, tőletek is erősen függ. Ide minden esetben a saját szervezés az olcsóbb, de az több hozzáértést, több munkát igényel (ezt fizeted meg az irodának).
- A repülő nem feltétlenül drágább, sőt lehet olcsóbb a busznál, inkább az a hátránya, hogy sokáig kell keresned, míg megfelelőt találsz, és nem akkor mész, mikor szeretnéd.
- Az valahol a hegyek belsejében van, de erősen kétlem, hogy te olyasmit keresnél. Nem hinném, hogy ez a jó szó. Határozd meg, neked mi a legfontosabb, és aszerint keress. Nekem például az a "legnyugisabb", ha találok jó fürdőhelyet, és éjjel nyugodtan alhatok. Ha műemlékek érdekelnek, akkor pedig az, amelyiktől nem kell sokat gyalogolni és szintén jól alhatok éjjel. De másnak lehetséges ettől drasztikusan eltérő szempontja.
Köszi mindenkinek!
Ismerösöktöl is azt hallottam, hogy bár szeptemberben ki lehet fogni jó last minute utakat sok üzlet már zárva van és június végén sokkal "nyaralósabb" a környezet, mint mondjuk szeptember közepén. Igaz cserében hideg a víz.
A föszempont, hogy inkább napozni és kirándulni szeretnénk, nem vagyunk bulizósak.
Leginkább éjszaki részre gondoltam. Sartiról sok mindent találtam, de állítólag már nagyon felkapott hely és nem éri meg az árát.
Mi szeptember elején voltunk Sartin. Kellemes 30 fok volt végig, a víz is tengerhez mérten meleg volt. Gyönyörű volt és tiszta, érdemes autót bérelni és a környéket bejárni. Nagyon sok étterem van, különböző árkategóriákban, mindenki talál magának megfelelőt. Magyarul, angolul mindenkivel lehet kommunikálni. Személyi igazolvány elég, busszal és autóval is voltunk már. Apollon Travelt tudnám ajánlani, mi ultra first minute-ben foglaltunk márciusban, szeptemberben mennénk ezek után is.
Ha esetleg lenne kérdésed nyugodtan írj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!