Hogy működnek ezek a szállásfoglalások neten, pl. Horvátországba vagy Görögbe?
Láttam, hogy le lehet foglalni már jövő nyárra a szállást, nem kell előre fizetni semmit? És ingyenesen le is lehet mondani? Miért éri ez így meg nekik?
Illetve mikor érdemes foglalni? 110-130 ezer forintért láttam 2 személyre, 7 éjszakára szállásokat. Ez tényleg ennyi?
110-130 még sok is szerintem, én 5 főre már 106-ért is találtam.
Miért ne érné meg, simán ki tudják adni akkor is, ha lemondod. Hogy kell-e előre fizetni, az a szálláshelytől függ. Kivéve az airbnb-t, ott előre kell fizetni az egészet, sokszor már a foglaláskor.
A foglaló honlapon ezeket a feltételeket pontosan leírják. Ha nem, akkor a honlap megbízhatatlan.
A booking.com oldalain minden szállásról pontosan megtudsz mindent. Van, amelyik kér előre pénzt, van amelyik nem. Van, ami olcsóbb,ha nem mondhatod le, és drágább kicsivel, ha lemondhatod. Legtöbb esetben két hét a lemondási idő, azon belül egy napot legalább ki kell fizetni. De van, ahol előtte nap is lemondhatod.
Nem érdemes már most a jövő nyárit lefoglalni. Sok a reklám, írják, hogy "már alig van". Egy hét múlva megnézed, ugyanaz a szöveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!