David2014 kérdése:
Mekkora kezipoggyaszt lehet felvinni repulokre?
Figyelt kérdés
eloszor is soha nem repultem, azonban azt olvasom egy foglallasnal hogy a maximalis kezicsomag az 55x 40x 20 cm, na most az baj ha nekem pont a hatizsakom akkora es nehany centivel hosszabb vagy keskenyebb, tudom kisse hulye kerdes de ebbe belekothetnek ha az adott meretet kicsivel meghaladja, ja es sokkal konnyebb mint 8 kg. elore koszi a valaszt#kezicsomag
2017. aug. 6. 12:54
1/5 anonim válasza:
Ha bele tudod tenni a mérőkeretbe, akkor nem lesz gond. A merev bőröndökkel szokott inkább gond lenni.
2/5 A kérdező kommentje:
az a helyzet hogy ez pont hatareset, mert egy aranylag puha hatitaska amibe nagyon keves cucc lesz belepoakolva, de a merete olyan, hogy formalhato. tehat osszetudom nyomni az ok megadott meretukre, de megis egy hatizsak nem kezicsomag. azert kerdem akinek van tapasztalata ebbe... nem szeretnek csak a taska mas meretere meg 25 eurot fizetni, holott szinte ures :)
2017. aug. 6. 13:15
3/5 anonim válasza:
Ha kisebb, súlya kevesebb a taskanak, az egyáltalán nem gond. Hátizsák lehet kézipoggyász, szerintem mivel formálható, nem lesz gond.
Általában a kapunál van egy alkalmazott aki figyeli a táskaméreteket es ha kiszúrja, hogy szemmel láthatólag nagyobb, akkor bele kell tenned a csomag-rekeszbe. Ha bele tudod rakni es nem lóg ki, akkor ok, ha kilóg, akkor van bünti.
A te esetedben hátizsák, minimális méret eltéréssel, üres térrel nem jelenthet gondot.
4/5 anonim válasza:
HA nem lesz megtömve, bele lehet nyomni a keretbe, nyugodtan utazhatsz vele. Én is hátizsákot használok.
5/5 A kérdező kommentje:
koszi az infokat ! udv.
2017. aug. 6. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!