Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyi költséggel számoljunk...

Mennyi költséggel számoljunk Budapest-Olasz (Róma) kerékpártúra esetén?

Figyelt kérdés
2019 nyarán le szeretnénk bringázni a Dunakanyarból Rómába. Szlovénián keresztül mennénk és érintenénk Velencét, Firenzét és Pisa-t. Napi 50-60-80 km-rel számolva 1,2-1,5 hónap alatt megtennénk az utat úgy, hogy nagyon városokban eltöltenénk egy napot városnézéssel, fürdéssel. Amit nem annyira ismerünk, azok az árak Szlovéniától. 300ropi kevés lenne csak az étkezésre, ha nem étteremben szeretnénk minden nap enni? Tapasztalatokat, tippeket várnék főleg. Köszi :)

2017. aug. 5. 19:04
 1/5 anonim válasza:
270 ft fejenként! + 1-1 kg kenyér!
2017. aug. 6. 01:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom voltal-e mar komolyabb es hosszabb bringa turan,se szeeintem nem kicsit tul ertekelted a kepessegeidet!Egy agyig felpakolt biciklivel napi 80km......masfel honapon keresztul.......most boritekolom hogy az első hét végére végkimerüléssel vinnének korhazba!

A masik meg hogy ilyenkor a kaja a legfontosabb...mert ha napi 10ezer kaloriat egetsz nem fogsz elleni napi 10deka parizeren meg egy literes zacskos tejen!

2017. aug. 6. 17:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Ilyen kaliberű túrán még valóban nem voltam, de egy nap (pontosabban éjjel) alatt Balatonkört és hasonló dolgokat már műveltem. Tudom, más kategóra, de van némi gyakorlatom.
2017. aug. 6. 18:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld ki, ugarjotok ki mondjuk bécsbe, vagy hasonló, pár napra, és egyből meglátod mennyi kell kajára.

A szállásról sem beszéltél, hogy sátorban az út mellett, vagy kemping, vagy micsoda.

A szállásra megy el a legtöbb pénz.

Én simán felverném a sátrat erdőszélen, főleg ha többen vagytok. De ezt mindenki maga dönti el, hogy mit akar.

Javaslom, hogy minél többen menjetek, annál nagyobb buli.

2017. aug. 8. 14:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Max 2-3-an megyünk, mert akkor nem kell mindig mindenkihez alkalmazkodni különböző nyűgök miatt. A szállás sátor lenne lehetőleg kempingben.
2017. aug. 8. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!