Kezdőoldal » Utazás » Európa » Valaki felvilágosítana a...

Valaki felvilágosítana a poggyászokról? Részletek klikk után.

Figyelt kérdés

Vettem 2 repülőjegyet, de csak egy poggyászt kértem és itt van amit az EasyJet küldött :

,,A foglalásban szereplő 2 utas összesen 1 kézipoggyászt adhat fel a foglalásban szereplő valamennyi járatra. A feladandó poggyász összsúlya legfeljebb 32 kg lehet."

Most akkor 20kg vagy 32, illetve elírás lenne a kézipoggyász?

A feladandó poggyász mérete mindegy mekkora, csak a súlya nem, ugye?

Nagyon fontos lenne!

Köszi

2010. máj. 23. 07:54
 1/5 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
100%

A 20 kg honnan jön? Van olyan máshol, hogy 20 kg-ig normál áron, utána több, de max.32 kg.

De ha azt írták, hogy 32, az annyi.

A méret gyakorlatilag mindegy a feladásnál (a kézipoggyásznál nem mindegy), de extrém esetben utána kell nézni a honlapjukon.

2010. máj. 23. 08:13
 2/5 anonim ***** válasza:
én úgy tudom, hogy egyet adhatsz fel, amit a rakodótérbe raknak, az lehet akármekkora, ezek szerint 32 kg max, és a gépre magaddal vihetsz személyenként 1 db-ot, ami befér az ülés fölötti tartóba, nemtudom ennek a pontos méreteit, de ha most akarsz venni bőröndöt, akkor az eladó tutira fogja tudni.
2010. máj. 23. 17:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2010. máj. 24. 10:10
 4/5 anonim ***** válasza:

A wizzairnél azt olvastam, hogy ápr. 1-től 32 kg lehet a feladott poggyász. Előtte 15kg volt ha jól emlékszem.

Viszont olyanról még nem hallottam, hogy 2 utas összesen 1 kézit adhat fel, szerintem olvass utána az oldalukon.

2010. jún. 7. 16:53
 5/5 anonim válasza:
nem úgy van hogy 20kg vihetsz fel és túlsúllyal együtt is csak 32 kg lehet ?
2010. dec. 10. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!