Milyen a balkán mentalitás, illetve milyenek az itteni országokban a körülmények?
Utazási oldalon olvastam, hogy "készülj fel arra, hogy ez itt a Balkán", de nem fejtették ki bővebben, hogy mire kell felkészülni.
Mit érthettek alatta?
"ez itt a Balkán"
Nesebarban voltunk (Bulgária), csodaszép, de a visszafelé busz nagyon ritkán járt (ez régebben volt, most nem tudom, hogy van). Én udvarias, kulturált "európai" módjára megvártam, míg normálisan sorra kerülünk a felszállásnál - el is ment a busz nélkülünk, mert nem fértünk fel :D Jó sok idő múlva 2.-ik megérkezik, - a történet ismétlődik: nem fértünk fel. KB. fél óránként járt a busz. Na, mire a 3.-ik busz jött, addigra "stílust váltottam", átmentem "balkáni"-ba és könyökömmel utat csinálva mentem a tömegen keresztül - még ülőhelyünk is lett!! :D
Kissé szégyelltem a dolgot, de valahogy haza kellett jutnunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!