Elég türelmes vagy, hogy segíts nekem pár tippel életem első Görögországi nyaralásán?
Először találd ki, hogy pontosan hova mennétek. Én személyes tapasztalatokra hagyatkoznék. Ismerősök, netes beszámolók.
Aztán hogy hogyan juttok oda. Repülő? Buszos? Egyéni? Ugye ez függ attól is, hogy hova mentek.
Szállás. Itt is jó, ha vannak személyes tapasztalatok. Én mostanában mindig booking.com-on foglalok szállást minden országban, eddig bevált. Ott vannak vélemények is. De trivagon is utána lehet nézni sok mindennek. Bár szerintem ott sok negatív vélemény van, akik még a jó helyeket is lehúzzák. És akkor kell még, amiket írtál. Biztosítás. Ezt is neten meg lehet kötni pár perc alatt. Költőpénz, főleg kajára.
Egyébként szerintem is az a legbonyolultabb benne, amit az első felvetett. Ha ennyire meglepi, akkor hogyan lesz biztos, hogy a férjed is és a gyerekek is tuti ráérnek?
Első amit el kell döntened, hogy mennyi pénzt tudsz rászánni. Ezt már most kitudod számolni magadnak, hogy mennyi az az összeg amit havonta jövő júliusig félre tudsz tenni úgy, hogy még vésztartaléknak sem használod fel.
Majd eldöntöd, melyik ország melyik város a cél. Olvass utána, kérdezősködj. Majd jön, hogy hogyan akartok odamenni. Repülő, vonat, busz?? Majd jön a szállás. Utána olyan kiadásokkal számolj, mint utasbiztosítás, kajapénz, költőpénz, az országon belüli közlekedés, belépőjegyek stb árak. Ezeket mind megtalálod a neten, vagy utána tudsz érdeklődni. Mi is mindig 1 évre előre tervezünk, és így csináljuk. Mi mindig a booking.com oldalon foglalunk szállás, mert ahogy előttem is írták, utána lehet olvasni a már ott nyaralt turisták véleményeinek, negatív-pozitív megjegyzésük sokszor jól jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!