Friss jogsis vezethet külföldön?
Vezetni vezethetsz.
Na de Olaszországban tanulóvezetőként???
Én két hetes jogsival vezettem ki német országba ( rokonokhoz látogatás ) rendőr ki intett egy rossz szót se szolt mert firss jogsival idáig ki jöttem egy 2010-es audi Q7-el . Elemben jó fejek voltak a rendőrök baleset mentes jó utat kivántak a továbbiakban és sok tapasztalatot is :)
( félig német származásu vagyok igaz a jogsim az magyar , ìgy a német anya nyelvi szinten megy ) de nekem nem szoltak szemmi rosszat a rendőrök ellemben hegyeshalom elött ki intett a magyar rendőr az egyből mondta amikor kérdezte hogy merre az uti cél hogy ilyen friss jogsival igen bátoe vagyok ekkora távnak ( 1200km ) 2 pihenő volt tartva faternak van jogsija , de annyira meg szoktam a nagy batár SUV-t hogy nem adtam a ki a kormányt a kezemből egyszerűen imádok vezetni igaz első 1-2 alkalommal mehéz volt ezzel a gurulo tankal az utakon , de itt kint volt vicces a kis utcákba ahova nehezen fér be , de jo ez 2 hét mulvastart vissza 1200km magyarországra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!