Bulgáriába a a tengerpartra autóval vagy busszal utaznátok?
A busz menetideje 18 óra autóval elvileg 11 óra.
Röszkénél mindig van várakozás. A férjem állítja, hogy gond nélkül végig vezetné , hát nem tudom , mert nekem egy BP-Győr is sok vezetés szempontjából.
2 gyerek és 2 felnőtt utazna, a költség kb. azonos.
Repülővel nagyon drága, 1000 €uro / 4 fő legalább.
Ha kifizetem a repjegyet értelemszerűen magasabb a végösszeg. Viszont ha korai időpontot választok az indulás napján, illetve későit a hazaútra, gyakorlatilag nyerek majd' 2 napot.
Arról nem is beszélve, hogy a menetidő 3-3 órából kijön.
Autóval viszont azért szeretek menni, mert a magam ura vagyok. Eldönthetem, hogy mikor indulok, és ha kedvem van, bárhol, bármeddig megállhatok enni, pihenni, tankolni....
Viszont buszos utazásnál csak problémákról hallok.
Vagy Pistikének van hányingere, vagy Margitkának megy a hasa. Az egyik pihenőnél a nyugdíjas nénikékre kell várni, mert eltévedtek, de van amikor a busz döglik be, stb.
Szóval bárhova bármivel, de busszal soha!
Köszönöm a válaszokat. A Wizzairig és a különféle ár összehasonlító repülős oldalakig eljutottam sehol nincsenek olcsó jegyek erre az időszakra, sőt. Aki nem hiszi járjon utána..
Autóval fogunk utazni és valahol a Szófia környékén megszállunk az első napon. Visszafelé megpróbáljuk egy nap alatt, ha esetleg nem menne akkor megnézzük Belgrádot.
kezdem feladni, pedig annyi türelemmel és annyi segíteni akarással pontosan és precízen fogalmaztam, de ha te nem olvasod mikor hol és hogyan utazz, akkor megérdemled a sorsodat, és az iménti válaszadó által adott jelzőt.
Segítek. Oda volt írva, hogy ne vasárnap nézd az árakat, várjál vele picit.
De most már én is kíváncsi vagyok, mikorra keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!