Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hány karton cigarettát vihetek...

Hány karton cigarettát vihetek ki Angliába?

Figyelt kérdés

Két hétre utazunk repülővel a férjemmel, és hát mind ketten dohányzunk sőt, akihez megyünk ő is és mivel ott drága a cigi azt kérte h azt vigyünk.

Van valami korlátozás ezzel kapcsolatban?

2010. máj. 21. 23:24
 1/5 anonim válasza:
100%

2 kartont rakhatsz a bőröndbe. Többet elvileg nem lehet, de ez csak ellenőrtől függ, h elkobozza e.

De van egy jó kis trükk: Kézipoggyász. Nagyon kevés cucc legyen benne, de miután átmentél az átvizsgáláson vannak ilyen kis standok és cigit is lehet kapni. Ott bármennyit vehetsz és fel is szállhatsz vele mert már leelenőrizték a táskád. Csak nem valószínű, hogy kartonokban tudod megvenni, lehet, hogy csak dobozonként, de ez lényegtelen ha úgyis elszívjátok :)

2010. máj. 21. 23:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet. Igen van az a vámszabad bolt vagy mi a fene a neve. Ott tudom h lehet kapni cigit és én is arra gondoltam h mivel nekem is lesz egy kézipoggyászom meg a kislányunknak is, így majd csak valahogy tele tudom rakni cigikkel :) Tudom nem illdomos egy gyerek hátizsákot megtömni de ott kinnt nagyon drága a cigi és a barátunk is ezért kérte hogy azt vigyünk neki pedig ő igazi vérbeli angol :) Hát akkor próba cseresznye :)
2010. máj. 22. 00:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Jah és bőröndönként két kartont? Mert 3x20 Kg-t vihetünk és az ugye három bőrönd plusz a kézi poggyász. az úgy már elég is lenne.
2010. máj. 22. 00:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Dohánytermékek (kizárólag a 17. életévüket betöltött utasok esetén) legfeljebb:

200 db cigaretta, vagy

100 db, darabonként 3 grammnál nem nagyobb szivarka, vagy

50 db szivar, vagy

250 gramm fogyasztási dohány.

www.vam.gov.hu

2010. máj. 22. 01:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek.
2010. máj. 22. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!