Kezdőoldal » Utazás » Európa » Október végén megérné menni...

Október végén megérné menni Magas Tátrába?

Figyelt kérdés

Nem hegyet mászni szeretnék, csak a lazább turistautakon sétálgatni.

Mennyire kell arra számítani hogy hó lesz? Milyen idő szokott lenni ilyenkor ott?

2017. júl. 15. 16:00
 1/6 pptomi ***** válasza:
100%
Évszaktól függetlenül mindig megéri. Az idő változékony, óráról órára sokat tud változni. Borult nyirkosból hirtelen derültre tud váltani és fordítva. Hová mentek pontosabban?
2017. júl. 15. 19:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi voltunk egyszer négynapos ünnepkor, gyönyörű időnk volt. Viszont hamar sötétedik, és gyorsan hűl a levegő. Meglepően sok volt a kiránduló, az összes menedékházban volt élet, kiszolgálás. Apró hófoltok voltak (pedig nem mentünk olyan hű de magasra), szóval elképzelhető havazás - gondolom akkor kitáblázzák hogy meddig lehet menni, mert tényleg mindent karbantartanak, egy pillanatig sem éreztem hogy a világ végén lennénk.
2017. júl. 15. 21:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
2-es vagyok, mi a Tarpataki vízesésnél voltunk.
2017. júl. 15. 21:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Poprád felé szeretnénk :)
2017. júl. 16. 07:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Simán megéri. Mi októberben voltunk hegyet mászni, a Tengerszem csúcson (Ryzy) voltunk és szuper idő volt. Persze változékony az idő, megfelelően kell öltözni.

A poprádi tó partján van egy szuper túrázók, mászók által lakott hotel, szlovákiai magyar a tulaj, azt is csak ajánlani tudom.

2017. júl. 16. 13:00
 6/6 pptomi ***** válasza:
100%

Poprád környéke tökéletes választás, csak a városi látkép elcsúfítja a környéket a panel lakóteleppel. Nem hagynám ki Tátralomnicot és a Csorba tavat sem, ráadásul helyi hegyi vasúttal át is lehet menni.Rengeteg túraútvonal van, lanovkázni is érdemes a tengerszemig. Én átmennék még a Lengyel Tátrába is, onnan nincs messze Zakopane.

Téli programnak is tökéletes lenne. Menni is fogunk ebben az évben is karácsony környékén.

2017. júl. 16. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!