Montenegróban, vagy Szerbiában olcsóbb a cigaretta?
Görögországban voltunk nyaralni, így Szerbiában tudtunk benzinkúton cigit venni.
Marlborot vettünk, 500-600ft./doboz, de voltak olcsóbbak is (palmall 450 körül stb)
Őszinte csodálatom a kérdésért, amibe belesűrítettél minden élettapasztalatot.
Ritkán látni ilyen velős összefoglalást arról, miért érdemes utazni!
Gratulálok!
1-es: Köszönöm a válaszod!
2-es: Őszintén csodálom a logikádat...Nem tudom az élettapasztalat, ugyan hogy jön ide, vagy a kérdéshez, másrészt senki sem írta, hogy azert érdemes utazni.
Nem baj,, ha nem köszönöd meg. Túlélem.
De tudod, mindig csípi a szememet amikor valaki az utazást cigarettavásárlássá egradálja. Olyan primitív dolog...
Tudod hol a legolcsóbb?
Ott, ahol nem gyújtasz rá.
Hidd el csak megkímélnéd a szervezeted a sok szeméttől.
Fiatalkoromban sajnos vagy 10 évig bagóztam, de semmi értelme nincs.
Akkor már inkább igyál..
2-es:
Nekem is csípi a szememet, amikor teljesen oda nem illő véleményt formál valaki, és annyira ráér, hogy érdemileg hasznos információval nem szolgáló kommenteket van ideje küldeni...Nem lett az utazás cigaretta vásárlássá degradálva, a kerdes egy konkrét dologra vonatkozott. Nem úti beszámoló volt, amiben a cigaretta árak játszottak főszerepet, pusztán a többi dologról, könnyen talalni információt a neten, míg erről nem. Primitív lenne, ha az ember tisztában szeretne lenni vele, hogy esetleg az egyik országban kétszer annyi-e egy termék ára, mint a másikban? A primitívség szerintem máshol kezdődik, nem is kell sokat olvasni, hogy észrevegyük...🙂
Ha például valaki feltesz egy kérdést, hogy a rendőr mennyire büntet gyorhajtásért, akkor az ő utazása a rendőrségről szól? 🙂
5:
Szerintem az alkohol jó pár családot tesz tönkre, nem csak magát azt, aki iszik, szóval semmivel sem jobb...és hangsúlyozom ismét, ha nem elég egyértelmű, a kérdés nem arról szólt, hogy "ugyan hol tudnék a legolcsóbban cigarettát venni?", hanem, hogy két adott ország közül hol olcsóbb...mert a primitív dohányos, ha már úgyis megveszi (még nyaraláson is...), akkor érdekelheti hol érdemes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!