Velencében (IT) a szokásos látnivalókon kívül egyéb program javaslat?
Ahogyan én emlékszem, Velencében csak a szokásos látnivalók vannak. Házak meg vizek. Egészen pontosan 1179 darab.
A hozzád hasonlóan tudáséhez utazók kincsestára a tipadvisor.
Kigugliztam neked a szükséges oldalt. [link]
Én nagyon szeretem Velencét, többször voltam és lehetőség szerint helyben foglalunk szállást is.
Teljesen más élmény ha ott van a szállás. Mivel maga a hely is különleges, érdemes korán felkelni, amikor még alig vannak turisták az utcán ès sétálni, majd amikor kinyítnak a bar-ok inni egy capuccinot, enni egy tramezzinot.
Érdemes elveszni a városban, csak ugy spontán menni, nézegetni, fotózni, megpihenni.
Este, sötétedés utan szinten egyedi hangulata van Velencenek, amikor a turisták többsége kivonult. Ilyenkor az egyik bar elott leülünk egy aperol spritz-re, séta stb.
Ezen kívül elmehetsz a kis szigetekre (Murano, Burano, Torcello) es Lido di Venezia-ra.
(és kóstold meg a spaghetti alle vongole-t is!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!