Szerintetek Szicília melyik oldalán érdemesebb több napot eltölteni? Természetesen bérlünk autót és a terv, hogy bejárjunk minél több helyet.
A keleti oldalon kezdjük a nyaralást. 4 napot leszünk Cataniában, mivel oda érkezik a repülő, ezalatt megnézzük pl. az Etnát is. Még marad 8 napunk, én úgy terveztem, hogy a szállást Palermo környékén pl. Modello-ban foglalom. Úgy olvastam ott van homokos tengerpart.
Szerintetek melyik oldalon érdemesebb a több napot eltölteni?
Nem tudom melyik hónapban jöttök, de nyáron a mondelloi strandnál arra számíts, hogy egész Palermo odajár.
És nem olyan strand van, hogy km-ket lehet gyalogolni, ez egy Bem túl nagy öbölrész. Amúgy szép, de nem akkor, amikor zsúfolásig tele van.
Palermo környéken is vannak látnivalók.... ha szerettek túrázni-fürödni: Parco Zingaro. San Vito lo capo... vagy Cefalu, Monreale, Segesta.
Udv Palermoból!
Nagyon szépen köszönöm.
Szeptember 02.-án indulunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!