Kezdőoldal » Utazás » Európa » London idojarasa milyen,...

London idojarasa milyen, milyen ruha kell?

Figyelt kérdés
Par napra Londonba utazok, az elorejelzes szeri t 22-25 fok lesz. A paratartalom miatt melegebbnek tunik? Hosszu farmer kell zart cipovel vagy rovid szoknya? Esot nem nagyon irnak. Kis csomaggal utazom, szeretnem jol beloni a szukseges holmikat.

2017. júl. 11. 08:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Melegebbnek tűnik legalábbis nekem, de vannak olyan napok amik random hidegek tehát azért egy dzseki vagy egy pulcsi legyen nálad, meg egy zárt cipő. A többi cuccod legyen nyári.
2017. júl. 11. 09:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem altalaba huvosebbnek tunik az ido mint amilyen, mivel eleg sokat fuj a szel. (igaz en a legtobb idomet Brightonban toltom, es csak par havonta megyek Londonba). Mivel en egyaltalan nem vagyok fazos, ha 22-25 fok van es nam esik az eso altalaban felhosszu nadragban, es nam zart cipoben vagyok. Szerintem vigyel egy kozepesen vastag pulcsit, egy hosszu es egy halasznadarot, szoknyat csak akkor vegel fel ha tenyleg nem szoktal 20 fok korul fazni.
2017. júl. 11. 12:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Halásznadrágom sajnos nincs. A farmer túlzás?
2017. júl. 11. 13:59
 4/6 anonim ***** válasza:
nem hinnem hogy tulzas. szerintem 22 fokban nem lesz meleged zart cipoben es farmerban. de ha kicsit is fazos vagy ne vegyel fel rovid szoknyat
2017. júl. 11. 16:40
 5/6 anonim ***** válasza:
A problema, ahogy mar irtak elottem is a szel es a hirtelen valtozas. Londonhoz eleg kozel elek, elmult napokban egesz jo ido volt peldaul, meg ma is annak igerkezett, de hirtelen beborult es most peldaul kell a hosszunadrag, vastag felso. Maskor szepen sut a nap, de ha eros a szel megintcsak nem okes.
2017. júl. 11. 16:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom, akkor farmer lesz. Csak feltem, hogy sok, 27-27 fokot irnak hetvegere.
2017. júl. 11. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!