Valaki aki jártam utazgatásokban! Hogyan lehet legolcsóbban eljutni Barcelonából Budapestre?
Nem azt mondom, hogy horror áron vannak a repjegyek, de nem is olcsó. Sokan ügyeskednek átszállásokkal (vonat, busz, repülő).
Gondoltam hátha van itt valaki aki szokott így trükközni, hogy spóroljon.
Pont olvastam egy cikket erről most, és mondom próba szerencse, addig nem fogok repjegyet foglalni, míg meg nem kérdezem.
Én a legolcsóbbnak talán a telekocsit tartanám.Oszkár,bla bla car.Ez olyan,hogy egy ember aki épp azon az útvonalon utazik hirdeti az útját eg megadott áron és le kell fogalalni interneten a helyet.Szerencsés esetben ki lehet fogni közvetlen Pestig is autóst csak nehzebb,de én már láttam néha olyat is kb.20 000-ért.
Vonatjegy elővételben olcsóbb lehet.
Busztársaságok:Flixbus,Eurolines,Student agency.
Közvetlen buszjárat nincs,de pl.Velecéből ha odáig eljutva valahogy a Eurolines kínál olcsó miniáras jegyeket jó előre megéve bizonyos időpontokra de csak 1 db-ot/busz és csak online.
Nagyon nagy távolság én úgy keresnék,hogy pl.Barcelona-Milánó és Milánó Budapest,tehát átszállással a telekocsit és a buszt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!