Kezdőoldal » Utazás » Európa » Tapasztalatok Glasgowról?

Tapasztalatok Glasgowról?

Figyelt kérdés
Augusztusban költözök továbbtanulás miatt :)

2017. júl. 4. 12:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Skócia s-gglyuka, nem találkoztam még olyannal, aki szeretett volna ott élni, pedig elég sok helyi embert ismerek. Én csak turistaként voltam de egyáltalán nem tetszett, ennél csak jobb helyeken voltam a környéken. Mindenesetre remélenm, hogy neked be fog jönni.
2017. júl. 4. 13:56
 2/3 A kérdező kommentje:
De hogyhogy, mi nem tetszett benne?
2017. júl. 15. 14:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Azért az első válasz kicsit túlzó. Glasgow-ról annyit kell tudni, hogy régebben tényleg nem volt valami kellemes hely, de az utóbbi időben rengeteget fejlődött és óriási regenerációs programok indultak és egyfajta modern kulturális központ lett. A helyiek nagyon barátságosak, a belvárosban pedig mindent megkapsz, amit bármelyik nyugati városban is. És nem utolsó sorban remek kirándulóhelyek vannak a környéken, bár ez egész Skóciára igaz. Mondjuk a kérdező ezeket már nyilván maga is tudja, ha már túl van a költözésen.
2017. okt. 11. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!