Eurolinessal utaztatok már?
Nekem sajnos nem jo tapasztalatom van veluk. Kulfoldrol szerettunk volna eljutni egy masik orszagba. Megvettuk a jegyet par nappal korabban, es aznap amikor jott a busz, a sofor kozolte hogy tele van. Hiaba lobogtattuk a jegyet hogy de mi kifizettuk, nem erdekelte. A kovetkezo jarat pedig csak masnap indult. Es meg az irodanal a rendorseg bevonasaval kellett kiharcolnunk, hogy a kovetkezo jaratra (mivel a jegy datumra szol) felengedjenek. Nagyon megalazo volt.
Az utasok pedig...hat en alig kaptam levegot, egyesek olyan apolatlanok voltak. A nyakam begorcsolt a kenyelmetlen ulestol. Szoval azon kivul hogy olcso, nem tudok mas pozitivumot mondani rola.
Én amikor londonbol magyarba utaztam nagymamàmmal akkor jó volt a helyzet.. működött a wécé (nem mindenhol működik) de 3 órànként volt megàllo az út 26 óràs volt. Elviselhető volt a környezet, csak az alvàst kell valahogyan megoldani hogy kényelmes pozíciót talàj.
Valamelyikeken van euriopis ( két pötty) konektor jó ha kéznél van a töltő, hàtha tölteni kell a telefont. (Az se mindegyikben van)
Én egy 5/10 adok neki de minding vàltozo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!