Kezdőoldal » Utazás » Európa » Nektek hogyan sikerül Európa...

Nektek hogyan sikerül Európa valamelyik országába kiutazni és ott eléldegélni? Iskola vagy munkavégett?

Figyelt kérdés

Hogyan kapartatok össze olyan sok lovettát,h megtudjatok élni?

És mennyi idő kellett,h munkát találj magadnak?

Kort is írjatok! :)

2017. jún. 28. 19:47
 1/9 anonim ***** válasza:
51%

18 evesen jottem ki kb volt 100 euro a zsebemben. fel nap alatt lett melo kecoval, de sz.r hely volt ezert tovabb alltam. A masodik hely jobb volt ott laza volt a melo meg fel ev utan irodai allast kaptam. Itt elvoltam ket evet aztan jottem a mostani helyemre. Itt reszlegvezeto vagyok felig irodai melo felig a termelesben maszkalos de a penz jo. Most tervezek hazat venni itt, mert az albi + utazas sok penz meg sok ido.

23F

2017. jún. 28. 20:00
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
26 évesen Angliába jöttünk fix munkára, kocsira és lakhatásra, egy havi lakbér és kajapénz volt málunk. Forintban kb. 350ezer. Eladtuk otthon, ami nem kellett, Tv, robogó, kisebb műszaki cikkek, stb. és persze a fizetésünk egy része. Ennek 4 éve, azóta külön lakásunk van, olyan cuccokkal, amiről álmodni sem mertem volna. Mellette félre is tudunk tenni, ha egyszer hazamennénk, de nem áll szándékunkban még. Munka minden sarkon van. Nyelvtudásunk sem volt sok.
2017. jún. 28. 20:21
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
Otthonról találtam munkát, volt némi félretett pénzünk ami fedezte a lakás kauciót + első havi költségeinket aztán minden majd a maga útján.
2017. jún. 28. 20:45
 4/9 anonim ***** válasza:
33%

"Most tervezek hazat venni itt, mert az albi + utazas sok penz meg sok ido.

23F"

Gyereke ne már!!!!!

Beindult az esti mese maraton vagy micsoda?

23 évesen saját házat akar venni, meg részlegvezető, és egy lett lakás elsőnek meg aprópénzzel ment ki?:):)

Legalább egy kicsit erőltetted volna meg magad, és írtál volna 30-35 évet, de így?

nagy mesélő lehetsz komoly életpálya lehet még előtted az életben, kis mókamester:)

A többi még úgy ahogy hihető, de te mókamester, nem vagy semmi:)

2017. jún. 28. 21:43
 5/9 anonim ***** válasza:
92%
Vettünk 2 repjegyet Londonba, lefoglaltam egy olcsó hostelt 2 napra és elindultunk. Senkit sem ismertünk, kb 1400£ volt az induló tőke. Viszonylag Jól beszéltem a nyelvet, volt egy piac képes szakmám, rengeteg gyakorlattal. 2 nap múlva kivettünk egy szobát, rá pár napra dolgoztam. Mindig úgy váltottam hogy jobb helyre menjek és többet keressek. De nem jött be UK, viszont nagyon jó tapasztalat volt. Azóta 3 éve Bécsben élünk,ez fényévekkel jobb.
2017. jún. 29. 00:48
 6/9 anonim ***** válasza:
33%
19 éves voltam, baráttal jöttem ki. Első havi lakbért kifizettük, ennyi volt nálunk és 1 héten belül találtam munkát. Ez 3 éve volt. Van jobb munkám, szép lakásunk, évente 2-3 szor járunk "nyaralni". Nyáron, télen és ha még belefér, akkor tavasszal is. Barátom jól beszélte a nyelvet én meg nyelviskolába jártam munka mellett.
2017. jún. 29. 13:01
 7/9 anonim ***** válasza:

Párom mnkaszerződéssel jött ki (magyar cég küldte), de a lakáska egy részét a munkáltatója fizette (ezért pár hónapig x%-kal kevesebb bért kapott).

Durván másfél milliós megtakarítása volt, de az el is ment a három havi kötelező kaucióra, meg a papírok beszerzésére valamint a kajára.

Aztán az első havi fizujával helyre is jött anyagilag, de addig szűkösebben élt.

Én több, mint fél éve élek nála, időszakos munkáim vannak csak. A diplomám - védőnő - sajna nem ér itt semmit, így vállalok minden mást, a lényeg, hogy nekem is legyen valamennyi saját keresetem.

27n

2017. jún. 29. 16:35
 8/9 anonim ***** válasza:
10%

Azt hiszel el amit akarsz. Senkit nem izgat. De attol mert te ezt 50 eves korodra sem ered el meg nem kell egybol azzal jonni hogy kamu. A hazat nyilvan nem farzsebbol fizetem ki, hitelre szepen. Es nyilvan ez igy leirva szep de azt nem fogom kifejteni hogy ez mennyi munkaval aldozattal lemondassal jart az elso ket evben hogy eljussak ide.

2017. jún. 29. 16:57
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi szépen az eddigi válaszokat!

Aki még tud a kérdésemre válaszolni,annak várom a válaszát! :)

(Nem kell kamuzgatni a másikat,honnan tudod,hogy hamis-e amit ír?! Hadd írjon csak és akárhogy is olvasom,előfordúlhat az ilyen nagy szerencse,odaadás,szörnyűség láttán)

2017. jún. 30. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!