Kezdőoldal » Utazás » Európa » Bosznia-Hercegovina mennyire...

Bosznia-Hercegovina mennyire van ellátva út menti motelekkel?

Figyelt kérdés
Főleg Brcko-Tuzla-Kladanj-Zepa vonal érdekelne. Tudom, hogy nem szokványos kérdés, de hátha valaki járt már erre. Azért érdekelne, mert előzetes foglalás nélkül vágnék neki, persze sátrat is vinnék.
2017. jún. 26. 16:57
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem. Azt viszont elvártam volna, hogy olyan szóljon hozzá, akinek van ebben tapasztalata. Mert, hogy "bizniszelni szoktam", én is ki tudom találni. A turistákat gyilkolászó közel-keleti bevándorlók pedig már-már a közmédia szintje.
2017. jún. 26. 19:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Átautózni szoktam Bosznián.

Eddig nem volt baj, mivel csak a főútvonalakat használtam.

Egyetlen dolog vált rendszeressé, hogy a rendőrök saját zsebre dolgoznak, és ezért kamu okokkal mindig meg akarnak büntetni.

Ebből kiindulva, sokat nem várnék el olyan ország közbiztonságától, ahol elsőként az egyenruhás rendőrök "rabolnak ki" !!

2017. jún. 27. 07:40
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó válaszát. Igen, sajnos ez minden balkáni országban jellemző, nekem Bulgáriában volt hasonló élményem pár évvel ezelőtt. Ott éppen útdíjat találtak ki és euróban/dollárban kérték. Viszont az emberek barátságosak voltak.
2017. jún. 28. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!